Konditerembe járok, nők is szokták inni a fehérjeturmixot?
3 éve még egy vékony csaj voltam, aki szeretett volna kicsit izmosodni. Elkezdtem konditerembe járni. Ott ajánlották nekem a féherjeport. Hiú voltam, megittan. Másnap 10 cm szakállam nőtt, mély lett a hangom, vonzódni kezdtem a focimeccsekhez, a lent történő dolgokról meg ne is beszéljünk. EGY FÉRFIVÁ VÁLTOZTAM!!!
Nah viccet félretéve: A fehérjepor egy sima kaja. Nem tartalmaz semmi egészségre káros dolgot, csak fehérjét.
Ugyan az, mintha a kérdésed az lenne, hogy "A nők ehetnek csirkemellet? Nem fogok a csirkemelltől elférfiasodni?"
De ha már egy ilyen kérdést teszel fel, akkor valószínű, hogy más dolgokról sincs fogalmad. Először csinálnod kellene magadnak egy étrendet, és csak utánna fehérjeport venni, mert ahogy a nevében is benne van, ez táplálékKIEGÉSZÍTŐ, az a célja, jogy az étrendedet kiegészítse.
Jha, azért van ennyi férfi a termekben, mert a fele valójában nőként indult.
Kedves Ketteske meg még nem értette meg a lényegét az egész edzésnek és a táplálkozásnak, tudatlanul nem kéne észt osztani, csak egy észrevétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!