Fáj a talpam, és holnap edzenem + kardióznom kellene, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Fáj a talpam, lehet, hogy megerőltettem magam. Volt már ilyenem és 5 hét alatt múlt el rendesen. Holnap kellene edzenem és kardióznom, de nem tudom, hogy mit csináljak és hogyan. De nem akarom kihagyni. Edzés még okés, elbotorkálok, de a kardió..kocogni szoktam. A biciklit nem érzem annyira hatékonynak. Ellipszis trénert meg nem igen szoktam használni, de ott is igénybe veszem a talpam.
Köszönöm a válaszokat
2014. máj. 21. 22:14
1/6 anonim válasza:
Talp fájás sok dologtól függ :
1. Túlsúly
2. Gomba-Gyulladás
3. Megerőltetted a lábfejed
4. Lapos talpú cipő (pl: tornacipő)
Meg kell keresni a hibát és javítani a dolgokon.
2/6 anonim válasza:
Ha tudom az okot, többet tudok segíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Kocogástól fájdult meg először, valószínűleg azért, mert "kitapostam" már a cipőt. Most meg séta közben fájdult meg az új cipőmben. (Pont futásra készültem, és sétáltunk a helyre.) Talpi ín fáj a lábamban pontosan, de most a másik lábamban.
2014. máj. 21. 22:23
5/6 anonim válasza:
Szerintem cipő probléma lesz :) Szerezz be egy jó kis Adidas cipőt vagy Nike ami nagyon kényelmes és tartós, nekem Nike edzőcipőm van, lassan 3-4 éve abban edzek és még nagyon jó állapotban van, mintha új lenne. Sosem volt gondom vele.
6/6 anonim válasza:
Ugyan ma már valószínűleg tárgytalan, de én már láttam "mini" SMR hengert, amely a talp masszírozására alkalmas. Érdemes körbenézegetni sportboltokban, hogy van-e esetleg ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!