Naponta mennyi időt és milyen gyakorlatokkal kéne edzenem, hogy felszedjek legalább 2 kg izmot? (És ehhez kb mennyi idő kell?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Az utóbbi 2 évben eléggé lefogytam, most azon vagyok hogy többet mutasson a mérleg, de nem hájat akarok (amennyi hiányzott abból, azt már nagyjából visszaszedtem) hanem izmot is. Itthon elvégezhető gyakorlatok kellenének, igazából 2 0.5 kg-s súlyzóm van összvissz X) Nagyon megköszönném a válaszokat!
(Ja és azt tudom hogy fehérje meg szénhidrát meg a többi egyéb, de ezt se tudom hogy pontosan mennyit, meg egyébként nem eszem húst, de halat igen)
2014. márc. 24. 21:03
1/5 anonim válasza:
A félkilós súlyzót remélem nem komolyan gondoltad...
Van egy Fegyencedzés című könyv,az foglalkozik az otthoni edzés témájával.
Étrend nélkül viszont edzhetsz akármennyit,francot se fogsz fejlődni,levegőből nem lesz izom.
2/5 anonim válasza:
Olvasd el a Sárga kapszulát is!
3/5 anonim válasza:
benyomok egy babgulyást este, és fenn is van a két kiló plusszban.
4/5 anonim válasza:
Ahogy fentebb is írták, olvasd el a Fegyencedzés c. könyvet és alkalmazd, és tömegnövelő étrend is kell.
5/5 A kérdező kommentje:
okés köszi! egyébként tudom hogy kell az étrend, csak inkább azt szerettem volna ezzel kérdezni hogy így félvega-módon is lehet-e.. :)
2014. márc. 26. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!