Jó ha ilyet csinálok hogy erősebb legyek, illetve ne legyek ilyen béna tesiből?
Nem lesz jó mivel nincs alaptudasod és csak összeraktal par dolgot amit ismersz. A felülés vacak,14 évesen nem kéne súlyzózni stb..
Írd be a googleba hogy "Alapismeretek" és a builder.hu cikkét olvasd el.
te vagy a buta... a felülés vacak mert nehéz szabályosan csinálni, és egy kezdő edzetlen ember nem is fogja szabályosan csinálni, így kimondottan káros a gerincedre...
sőt egy 14 éves fejlődés közben cseszheti szét a gerincét, amivel egy életre elcseszheti...
helyette van lábemelés, hasprés, miegymás, ami sokkal kevésbé káros, égis edzi a hasfalat...
de jó, hogy beleugatsz a nagyok dolgába...
ajánlom a fegyencedzés című könyvet, de nem kell vakon követni, illetve a korod miatt, ajánlom figyelmedbe ezt a kis kölköt, és a blogját, számomra nagyon motiváló, bár az én szememben csak egy kis taknyos:
Carter nagy arc :) egy kis hájzsák volt, most meg az egyik legismertebb magyar street workoutos. De nekem akkor is Valkovszki Attila a nyerő :)
Folyamatosan ne csináld a gyakorlatokat. Főleg ne ugyan azokat.
Hétfő: fekvőtámasz (rendes fekvő,gyémánt,széles,pókember,tapsolós)
Kedd: lábemelés (rúdon,földön, ablaktörlő) hasprés
Szerda: guggolás
Csütörtök:húzódzkodás,tolódzkodás(rendes huzi, világkör, muscle up)
Ésígytovább.
Ebből lefogadom, hogy a guggoláson és a fekvőn kívül semmit nem tudsz. De nem baj. Töltsd le a fegyencedzést. Az első két lépéssel nem kell heteket töltened. Én 2 edzés nap alatt letudtam őket.
Mint említették, töltsd le a Fegyencedzés c. könyvet. Emellett ajánlatos a Meztelen harcos c. könyv is, mert leírja a GTG használatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!