Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges így egyszerre...

Lehetséges így egyszerre fogyni és izmosodni is? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

175cm magas, 80 kg vagyok. Van rajtam kb 8-10 kg zsírfelesleg, amit le akarok adni.

De szerném, ha valamennyi izom is jönne fel a zsírvesztéssel együtt (tudom, hogy nem fog annyi, mint amennyit zsírból fogyok.)

Minden nap 45 perc szobabiciklizést csinálok és 2 naponta súlyzós edzés kb szintén 45 percet.

Amit eszek: reggel zabpehely a jobbik fajtából, napközben 500 g csirkemell(természetesen alacsony szénhidrát tartalmú köretekkel: zöldség, barna rizs, stb) és 2 adag biotec nitro pure whey gold (általában reggel a zabpehellyel és este).

Tudok így a zsírvesztéssel egyszerre valamennyit izmosodni is?

Tervezem elolvasni a sárga kapszula könyvet, de most nagyon elfoglalt vagyok, ezért kellene gyorsan a válasz. Megy mindenkinek a zöld kéz!

2014. máj. 28. 11:29
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

9-es: Majd el akarom olvasni, de nagyon elfoglalt ember vagyok, ami időm van, azt most a mozgásra, edzésre fordítom.

Tömet növelni hogy tudok? Gondolom marad a fehérje 2 g, és emelkedik a sz.h.?

2014. máj. 28. 12:03
 12/22 anonim ***** válasza:
ha nem extrémen vastag a csontozatod és nincs rajtad nagy izomtömeg akkor szerintem kb 15kg ot kéne leadni kockahasig. a kettő nem lehetséges együtt. a szervezetednek nem lesz miből izmot épiteni de az izom ideg kapcsolat javulhat ezért megtudsz nagyobb súlyokat mozgatni de nem leszel nagyobb.
2014. máj. 28. 12:04
 13/22 A kérdező kommentje:

12-es: Nem vastag a csontozatom, az átlagnál valamivel több izom van rajtam, de soknak nem mondanám.

-15 kg? Az már akkor 65 lenne, az nagyon kevés nem?

2014. máj. 28. 12:08
 14/22 anonim ***** válasza:

ha izmosabb lennél és 13-15% testzsírral lennél ilyen magassággal 80 kg akkor totál átlagosan néznél ki. amíg kezdõ vagy teljes testes edzés kell, hogy az izomzat, inak, izületek hozzászokjanak a terheléshez, de 3-4 hónap mulva át lehet állni osztott edzésre, amit lehet bontogatni 3-5 alkalomra simán...

én 125 kg voltam, lefogytam 79 re, de úgy néztem ki mint az okádék... persze büszke voltam magamra, de semmi izom olyan voltam mint egy paca... ezért bedepiztem és hízásnak indultam... 108 ig visszahíztam mire újra összeszedtem magam, most lemegyek 90 ig, hogy azért egészségesebb súlyom legyen, de utána tömeget fogok növelni, nem akarok addig mégegyszer leszálkásítani, amíg nincs rajtam izomzat, mert nagyon nagy csalódás volt.

2014. máj. 28. 12:09
 15/22 A kérdező kommentje:

125-ről 79 az nem semmi! Milyen magas vagy?

Nekem szerencsére tényleg csak ezt a 8-10 kg-ot kell leadnom. Megmondom őszintén, 70 alá nem is nagyon akarnék menni, mert már úgy nem érezném jól magam.

Lehet, hogy hülyeség, de én úgy logikáztam, hogy mivel teljesen kizártam a cukrot, fehér lisztes és egyéb magas sz.h-os dolgokat, plusz csinálom minden nap az aerob-ot, ezért fogyok majd zsírból.

Ugyanakkor mivel nyomom a súlyzózást, meg viszem be normális minőségben és mennyiségben a fehérjét, ezért törvényszerű, hogy ugyanakkor izmosodjak is.

Vagy rosszul gondolom? Ha igen, miért?

2014. máj. 28. 12:22
 16/22 anonim ***** válasza:
12 es vagyok a 65kg az lenne a szálkás forma vagyis már látszodnának a kockák a hasadon stb. a szénhidrátot ch nak szokás röviditeni. a magas fehérje bevitel azért kell szálkásitásnál, hogy ami van rajtad izom megmaradjon nem azért, hogy tudjál fejleszteni,növelni. a szálkásitás során az alacsony ch miatt a szervezeted nem tud izmot épiteni még megtartani is nehéz azt a tömeget
2014. máj. 28. 12:44
 17/22 anonim ***** válasza:
185 cm vagyok
2014. máj. 28. 13:14
 18/22 A kérdező kommentje:
16: Én úgy tudtam az izom, a fehérjétől épül és nem a szén.h.-tól.
2014. máj. 28. 13:25
 19/22 A kérdező kommentje:
És akkor szálkásítás alatt hagyjam abba a súlyzózást és csak az aerob maradjon?? Bocs, de nekem itt ellentmondások vannak.
2014. máj. 28. 13:28
 20/22 anonim ***** válasza:
izomépitéshez kell mindkettő. súlyzós edzés is legyen és futás, biciklizés is
2014. máj. 28. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!