Lehetséges így egyszerre fogyni és izmosodni is? Bővebben lent.
175cm magas, 80 kg vagyok. Van rajtam kb 8-10 kg zsírfelesleg, amit le akarok adni.
De szerném, ha valamennyi izom is jönne fel a zsírvesztéssel együtt (tudom, hogy nem fog annyi, mint amennyit zsírból fogyok.)
Minden nap 45 perc szobabiciklizést csinálok és 2 naponta súlyzós edzés kb szintén 45 percet.
Amit eszek: reggel zabpehely a jobbik fajtából, napközben 500 g csirkemell(természetesen alacsony szénhidrát tartalmú köretekkel: zöldség, barna rizs, stb) és 2 adag biotec nitro pure whey gold (általában reggel a zabpehellyel és este).
Tudok így a zsírvesztéssel egyszerre valamennyit izmosodni is?
Tervezem elolvasni a sárga kapszula könyvet, de most nagyon elfoglalt vagyok, ezért kellene gyorsan a válasz. Megy mindenkinek a zöld kéz!
1,2 köszönöm!
Min kellene akkor változtatni?
Nem feltétlenül az a célom, hogy az összes kocka a hasamon élesen kilátszódjon, meg az utolsó hajszálér is a kezemen.
A legfontosabb a zsírleadás a hasamról, illetve, hogy valamennyi izom jöjjön fel karra, mellre, vállra.
Esetleg ha megnövelem még jobban a fehérjét(bár ezt a fél kg csirkét is csak nagy nehezen tudom legyűrni,ezért is iszom még mellé a biotec-et.)?
:) persze, nem kell mindent szó szerint venni.
80 kg nem "sok", erre a strandszezonra már úgysem fogsz formába jönni, én a helyedben olvasnèk sokat a témában, sárga kapszula stb stb, el kezdenék tömeget növelni és rendszeresen súlyzós edzést végezni, majd jövõ márciusban elkezdenék leszálkásítani és akkor jövõ nyárra már nézhetsz ki valahogy.
9-es: Ez most a strandszezontól független, csupán a feleslegemet szeretném leadni.
Nem sok a 80 kg?? Nekem eddig minden orvos azt mondta, hogy sok.
A "rendszeres" súlyzós edzés alatt mit értesz? Mert én úgy tudom, hogy csak 2 naponta célszerű csinálni, mert úgy van ideje fejlődni az izomnak. De hallottam olyat is, hogy elég lenne heti csak 3-szor.
Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!