Tömeget növelek, és nagyon hízok. Miért?
Kérdésedben a válasz.
Mert tömegnövelő étrendet folytatsz + mert a zsírszegény, ch gazdag táplálkozás általában a zsírosodásnak biztosít kedvező hormonális feltételeket.
Ez nem jelenti azt hogy az izmosodásnak ez ne lenne jó, természetesen.
azzal, hogy nem fogyasztasz zsírt csupán az életedhez nélkülözhetetlen anyagot tagadsz meg a szervezetedtõl de ch-val azzal tömöd...
gz..
Minimorris ezt megint honnan a faszbol veszed hogy kedvezo hormonális kornyezetet biztosit a zsirosodasnak?
Az emberi test azt a zsirt raktározza el amit megeszel. Nem a ch-t.
Tudom marci. Vagy megint KAMULSZ :D
Mint tudjuk a nézeteid nem fogadják be az ételek hormonháztartásra gyakorolt hatását, azzal hogy a megevett zsírokat raktározzuk zsírként most felülmúltad magadat (más megfogalmazásban 'alulmúltad').
Legalább ne egy zsírszegényen táplálkozó zsíros testépítő kérdése alá írtad volna le..
Kérdező sorry az off-ért. De szólj hozzá nyugodtan.
Te hulye vagy. Nem azt irtam sohasem hogy az eteleknek nincs hormonhaztartasra gyakorolt hatasa. Hanem azt hogy az kb lenyegtelen.
De testzsirként sohasem a ch-t raktározzuk el. Mindig a zsirt amit beviszunk.
marcii, amit írsz, az butaság.
pedig én sem vagyok alacson ch-n, és magas zsíron, ahogy Aczél kolléga hirdeti, de attól még azt mondani, hogy csak a bevitt zsír raktározódik zsírként...
Miután sprotloknál ez igy van.
Tanulj egy kis igazi táplálkozástudományt. Ha nem vagy ultramagas kaloriakon, Csak és kizárolag a bevitt zsirt raktározod el zsirba. Az osszes ch glikogenba megy.
Ha az 'igazi' táplálkozástudomány pusztán egy elmélet, a gyakorlatban pedig nekünk van igazunk akkor szerintem most mindenki be fog fizetni egy 'igazi' táplálkozástudomány tanfolyamra.
A pocakos sportolókkal kezdve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!