Egylábas fekvőtámasz vagy sima fekvő?
Sziasztok
Már megy az egylábas fekvőtámasz (ez ma derült ki), akkor ezt csinálhatom a sima helyett. Úgy csináltam, hogy felraktam mind a két lábam az ágyra, aztán felemeltem az egyiket és úgy nyomtam. Igazából nem sokat csináltam, de ez jobban tetszett, mindenképppen alkalmazni fogom. Az lenne a kérdés, hogy ez kiváltható-e a sima fekvőtámasz helyett, vagyis ez lenne a főbb elem.
0 lábas fekvő :DDDD
Tehát ezek szerint támaszmérlegből szeretnéd kinyomni magad. Nem akarom elvenni a motivációd, de ahhoz még kellhet pár év.
Ahhoz eleve nem fekvőtámaszokat kell nyomnod. Ha tudsz 40 szabályosat, az bőven elég. Először erősítsd meg a törzsedet, tehát huzamosabb ideig ki kellene, hogy tartsd a mellős és hátsó függőmérleget. Egyensúlyérzékednek is lennie kell, tehát a kézállást is el kéne sajátítani. Ezek után varjútartásból kellene próbálkoznod, hogy kinyújtsd hátra a két lábadat. Először csak behajlítva, majd nyújtott lábbal terpeszben, és ha megy zárt lábbal is, akkor meg tudod csinálni a támaszmérleget. Az, hogy ki is tudd nyomni magad, az csak ez után jön, érdemes korláton gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!