Mit csináljak hogy a combjaim ne érjenek össze és a fenekén is izmosabb, legyen?
Ha nem tetszik az emberi test aminem természetes jellemzője, hogy pl. leér a földig a lábad, összeér a combod akkor csak két megoldásod marad: vagy pszichológussal kezelteted a nyilvánvaló problémádat, vagy levágod a lábaidat. Szerintem inkább fogadd el, hogy van combod, lábad.. ez lenne az egészséges út :)
Edzés: normális erősítés, küzdősportok.
Táplálkozás: ha zsíros a tested, lowcarb szálkásító étrendet választasz.
Természetesen ha ennyire tisztában vagy mindennel, akkor miért zavar az a normális állapot, hogy összeér a combod? Mindenkié összeér, amin persze késekkel vagy éhezéssel (izomveszteség) lehet változtatni, de induljunk már ki az egészséges állapotból.
Illetve ha mindennel tisztában vagy akkor miért nem nyomatod a szálkásító (tej-gluténmentes ch-szegény) étrendet és miért nem edzel? Nyomasd a guggolásokat, ha mindent tudsz miért írsz ki félreérthető kérdéseket gyakorira? :O
ha összeér a combod és nagy a hátsód, akkor bizony zsíros. szálkásító étrend és rengeteg testmozgás.
ha izmosítani szeretnéd a combod és a feneked, az tömegnövelõ étrend és súlyzós edzés, a kettõ együtt nem megy.
Tisztázzuk, én nem a Gap rõl beszélek, hanem a zavaróan összeérõ combokról.
Deklarálta hogy nem zsíros a teste!
Akkor milyen elhízásról írsz nekem? :)
Edzéssel nem tudsz változtatni a testzsírodon. Edzés egy 0. szintű alap dolog, aminek alapnak kellene lennie mindenkinél és többnek kellene lennie a zumbás-flabeloszos-kocogós divatedzéseknél.
Erre jön az étkezés milyensége, ami az egészségünket és a testzsírunkat nagyban befolyásolja.
Edzésről sokszor azért nem ejtek szót, mert edzés nélkül emberi egészség vagy élet még csak szóba se jöhet, ezért szoktam én már inkább a táplálkozásról írni. Feltételezem, hogy nincs olyan ember aki nem edz, akik meg így vannak azokkal én már nem tudok érdemben foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!