Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a fegyencedzés miért lett...

Ez a fegyencedzés miért lett ilyen nagy szám?

Figyelt kérdés
Mert az a neve, hogy fegyencedzés?:D kiváncsiságból átnéztem a könyvet hát arról ír hogy attól leszel nagy és erős ha ezeket csinálod. fekvőtámasz guggolás huzodszkodás lábemelés kézenállásos fekvőtámasz. de most komolyan ezek a legalapabb dolgok már több száz éve szerintem ezeket csinálják akik nem súlyokkal edzenek. nem értem ezek az alap dolgok mitől lettek ilyen menők hirtelen...
2014. máj. 4. 01:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Mert most vagyunk túl pár éve egy világválságon, és senkinek sincs pénze kondibérletre. :D
2014. máj. 4. 13:34
 22/24 anonim ***** válasza:

Ha ilyen negatív és heves véleményetek van akkor, hogy tudtok emberek közé menni? Az én környezetembe is élnek olyan emberek akikről ti beszéltek, de próbálok nem velük foglalkozni és nem az ilyenekből kiindulni.

Valamilyen szinten minden ember felé kéne tanúsítanunk egy kis empátiát, mert nem vagyunk egyformák.

Nem lehet, hogy túl sok figyelmet fordítotok az internetes szocializációra? Gondolok itt az említett facebook csoportokra, hogy milyen emberek vannak ott. Nem lehet, hogy túl sok inger ér titeket ezektől az emberektől ezért indultok ki ezekből a tapasztalatokból?

2014. máj. 4. 13:42
 23/24 anonim ***** válasza:

Én sajnos lemaradtam a tüzérségi részről, csak az utólagosan elpukkanó kis ágyúk közül vagyok egy, és szeretnék hozzászólni egy régebbi állításhoz, kizárólag fehér zászlót lengetve, óvatosan.

Az, hogy a Fegyencedzés könyvet olvasva csak az emberek egy része vált idióta, hatásvadász szlogenszerű elhivatott szövegeket kántáló barommá, az egy dolog. De ettől még a könyv által kisugárzott hatás nagyrészt káros és rosszindulatú. Ha egy könyv palástolhatatlanul azért jött létre, hogy kedélyeket szítson és embereket ugrasszon össze; illetve propagandaszerű táborokat, szektákat hozzon létre, akkor az a könyv rossz. De ha nem is ez volt a tárgy, hogy a könyv mennyire mocsok vagy mennyire nem, akkor is a normális, kulturált vitákat folytató fegyencedzést végző személyek mindig megkapják a tiszteletet, mert semmivel sem kevesebbek a testépítőknél. Ebből a szempontból Bunny megnyilvánulásai a témával kapcsolatban pl indokolatlanul durvák és sértőek, sztereotipikusak, jogosan merül fel az emberben, hogy akkor hogyan várják el a "gyúrósok", hogy ne porokkal felfújt buta embereknek könyveljék el, ha a gyerek a mászókáról már rögtön hülye fegyences meg utolsó féreg.

Szóval megkapja a tiszteletet az intelligens saját testsúlyos, megkapja az oltást a danabolos gyökér is, aki ész nélkül rángatja a súlyokat.

2014. máj. 4. 14:07
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy muszáj :D De már írtam itt többször, hogy legszívesebben kiköltöznék a tajgára egyedül, és mindenki hagyjon békén, mert nem kedvelem az embereket. Nem csak neten, irl sem. AZ osztálytársaim is mind olyanok voltak, hogy semmit nem lehetett velük megszervezni, csinálni, mentek amerre láttak, az utcán sétáló emberek még vasútállomásokon is az út közepén lődörögnek cikkcakkban, nehogy valaki elférjen mellettük, a híradókban pedig a jogvédők és társaik tudnak hajmeresztően antilogikus dolgokat nyilatkozni. Közben meg megy tönkre körülöttünk a világ, na én ehhez nem fogok tapsolni. Felőlem csináljanak, amit akarnak, csak engem hagyjanak ki belőle. És tudom, hogy a közízlés szemében nem-társasági embernek lenni az egyik legnagyobb bűn, de én szívesebben vagyok el itthon egyedül, mint hogy emberek közé menjek.
2014. máj. 4. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!