Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a fegyencedzés miért lett...

Ez a fegyencedzés miért lett ilyen nagy szám?

Figyelt kérdés
Mert az a neve, hogy fegyencedzés?:D kiváncsiságból átnéztem a könyvet hát arról ír hogy attól leszel nagy és erős ha ezeket csinálod. fekvőtámasz guggolás huzodszkodás lábemelés kézenállásos fekvőtámasz. de most komolyan ezek a legalapabb dolgok már több száz éve szerintem ezeket csinálják akik nem súlyokkal edzenek. nem értem ezek az alap dolgok mitől lettek ilyen menők hirtelen...
2014. máj. 4. 01:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
65%
Mert el van adva hatalmas propagandával és körítéssel, az emberek nagy része pedig hülyíthető, ezt talán te is észrevetted már.
2014. máj. 4. 01:52
 2/24 anonim ***** válasza:
57%
ja, jó marketing. a sok kis csicskának ez a biblia, de húzzák a szájukat, ha tesiórán 10 fekvőt csináltat a tanár:D
2014. máj. 4. 02:10
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavar, hogy így sokszor azokat is "fegyencesnek" nézik, akiknek amúgy fingjuk nincs a könyvről, csak saját testsúllyal edzenek.
2014. máj. 4. 05:20
 4/24 anonim ***** válasza:
82%

Mert jó volt a könyv marketingje, sokan beszopták, hogy így valami legyőzhetetlen, irgalmatlan erejű szuperhősök lesznek. Itt egy cikk erről:

[link]

2014. máj. 4. 06:06
 5/24 Xyrot ***** válasza:
66%
Valóban a marketing miatt lett nagy szám..a másik pedig, hogy sokan elhiszik, hogy pár hét, hónap edzés után saját testsúllyal olyanok lesznek mint amilyeneket ábrázolnak a képeken :)
2014. máj. 4. 07:45
 6/24 anonim ***** válasza:
70%

Ahelyett, hogy örülnétek annak, hogy olyan emberekhez ért el ez a dolog, akik eddig napi 12 órát a gép előtt töltött. Vagy azokhoz, akik mindig szerettek volna sportolni, de nem volt önbizalmuk lejárni konditerembe. Ki tudja hány ember életét változtatta meg.

De tudom, ebben az országban nem divat örülni mások sikereinek.

Én street workoutozom, de ennek ellenére tisztelem az összes konditerembe edző embert, annak ellenére, hogy elolvastam a fegyencezést és ismerem az álláspontját erről a dologról. Én mint street workoutos sokat tanultam a testépítőktől. Igaz nem teljesen edzés módszer terén, de pl. a helyes táplálkozásról rengeteget.

Gondolom ember függő ki miért kezd el sportolni, de én azért kezdtem el, hogy jobb ember legyek. Egészségesebben éljek. Kiegyensúlyozottabb legyen az életem.

Én megértem, hogy nektek rosszul esik az, hogy néhány fogyatékos rossz véleménnyel van rólatok vagy lenéz titeket, egy könyv miatt, de kérdezem mi a faszt értek el ti a mocskolódással? Jobban érzitek tőle magatokat?

Tudjátok nem csak fizikailag lehet valaki fitt a testedzéssel. Létezik szellemi fittség is. Szerintetek a mocskolódásnak milyen hatása lesz rátok nézve? Azt hiszitek másokkal basztok ki ezekkel a gondolatokkal? Ahogyan a szervezetetek reagál arra, hogy edzel, amit eszel. Úgy arra is reagál amit gondoltok magatokról és másokról.

Viszont van egy facebook oldal. Ha jól emlékszem Train with brain a neve. Meleg szívvel ajánlom nektek. Ott biztos találkoztok számotokra szimpatikus embereket.

Őszintén gratulálok így tovább. Legyetek egészségesek és utáljatok mindenki mást.

(további kommentekre nem fogok reagálni, mert van róla elképzelésem, hogy akibe ennyi az utálat azt ez se fogja meghatni, de ha már egy valaki elgondolkodik a dolgon, akkor már megérte)

2014. máj. 4. 09:29
 7/24 anonim ***** válasza:
71%
Félreérted. Nem az edzéssel van itt gond. Mi is sokszor ajánljuk a fegyencedzést. Sőt én is végzek néha saját testsúlyos edzést. Sőt a testépítésben is van ugye húzódzkodás, tolódzkodás, amire simán képes egy testépítő is. A könyvben lévő ellenségeskedéssel van gond, a súlyzós edzés elítélése a baj. Ennyi. Nem kell ezt túlaggódni kisgyerek. Na szevasz!
2014. máj. 4. 09:34
 8/24 anonim ***** válasza:
71%
Ja az meg maga a szánalom, hogy te ide beböfögsz valamit, ami pont nem úgy van és közlöd, hogy utána meg nem reagálsz majd a válaszokra. Ennek kb nulla értelme van kisfiam!
2014. máj. 4. 09:36
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

A kiváló marketing miatt. A börtönromantikát tetszetősre csinálták, a testépítés szapulása pedig rengeteg embert megmozgatott a súlyzós vs. nem-súlyzós vitában (a negatív reklám is reklám ugye).

A célját tekintve a könyv valóban hasznos, mert ahogy írta az előző válaszoló, legalább több embert buzdított a testmozgásra, erősítésre.

Ugyanakkor a helyén kell kezelni ezt a könyvet is...ez az edzésmódszer nem valami rég elveszett szent grál, amit a börtönökben őriztek meg (pl. a hadseregben szerintem bőven ismerték és használták a saját testsúlyos edzést a fegyenc előtt), a kajálásról SEMMIT nem ír, miközben az az egyik legfontosabb szerintem...stb.

A neten van erről egy korrekt írás, amivel én 100%-ban egyetértek:

[link]

2014. máj. 4. 09:38
 10/24 anonim ***** válasza:
78%
A gond nem a testi fittség elérésével van, hanem a szellemi fittség el-nem-érésével, amit az agymosás eredményez. És ami rád is jellemző, kedves "beszólok, aztán gyorsan elmenekülök"-válaszadó.
2014. máj. 4. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!