Fegyencjógáról van teljes körű leírás?
A fegyencedzésről ugyebár van egy könyv, ami minden lényeges információt tartalmaz. Segítségével akár otthon egyedül is végezhetem az fegyencedzést.
Létezik ilyen leírás a fegyencjógáról? Nyomtatott és online elérhető változat is elérhető.
A fegyencjóga egyébként mennyire kidolgozott, illetve mennyire elterjedt módszer? Mondjuk a fegyencedzéshez képest?
csak egy rövid ismertetőt találtam,konkrét gyakorlatsort nem,gondolom nem véletlenül.
de mivel az alapító bikram jógázott úgy tudom,ha meg ezt összerakjuk a fegyencedzéssel,akkor meg is kapjuk nagyjából a power jogát,vagy egy középhaladó astangát.
így rá is kereshetsz-power yoga.
a fegyenc fele úgyis alapból jóga,úgyhogy nem lehet rossz edzés ezek alapján,csak most meglovagolja kicsit a divatot is ezzel az új névvel,ha új edzésfajtával nem is.
A fegyencedzés egy része maga lenne a jóga? Mire gondolsz itt pontosan?
Alig tudok valamit a jógáról, de ez a kijelentés meglep.
Ha a fegyencedzést kiadták könyvben, akkor kiadhatnák ugyanúgy a fegyenc jógát is.
Az ajánlott kifejezésre rákeresek.
fekvőtámasz,híd,kézenállás,varjútartás,lábemelés,1 lábas guggolás,L tartás,gerinccsavarás 2000 éves jóga gyakorlatok.
most ezzel nem hiszem,hogy újat mondtam volna.
csak ők legtöbbször statikusan tartják és ebből mennek át a következő gyakorlatba,nem szériában csinálják,mint a fegyencben.
a fegyencjógát meg mostanában találhatta ki a magyar edző srác,van heti pár edzése és ennyi,nem hiszem,hogy könyvet fog kiadni róla.
a fegyencedzés könyvek mögött meg világ méretű marketing áll.
de akit érdekel ez komolyabban,az pár edzés után elmegy astangázni,vagy power jógázni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!