Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kaptam egy elliptikus trénert...

Kaptam egy elliptikus trénert leírás nélkül. (Nesze köcsög kérdőjel? )

Figyelt kérdés
Lenyomtam egy félórás programot, azt írja hogy elégettem 900 kalóriát (Calories, mértékegység nincs). Én egy kicsit keveslem. Lehet hogy kilokalória?

2014. jan. 3. 21:56
 1/2 anonim válasza:

Fél órás programhoz 900 kcal túl SOK, 1 óra futás kb 500-700 kalória (tempóban és kg függvényében...)! Vagy úgy érted, hogy sokallod? A kilokalória = "kcal" = "calories" egyes gyártóknál. A másik gyakori mértékegység energia fogyasztásra a kJ (kilojoule). 1 kcal (kilokalória) = 4.1 kJ (kilojoule).

Én azt gondolnám, hogy esetedben a 900 nem kcalra hanem kJ-re vonatkozott, ami 240 kcal égetést jelentene - ami nagyon reálisnak tűnik fél óra mozgáshoz. Lehetséges hogy úgy van beállítva a géped, hogy kJ-t mérjen? Amúgy meg: [link]

2014. febr. 9. 01:20
 2/2 anonim válasza:
bocs, 214 (előző vagyok)
2014. febr. 9. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!