Mindenkinek tapasztalait szeretném meghallgatni és elsősorban a ezekből merítenék! Kockahas "témáról" lenne szó a többit leírom alulra! Kérdőjel?
Miért olyan fontos a kockahas? 57 kilóval hova akarsz diétázni? Van egy gyönyörű népmondás: Kockahas egy vékony emberen olyan, mint a nagy mellek egy kövér lányon. Nem számít! Komolyan fontosabb a kockahas, mint, hogy normálisan nézz ki? Próbáltál utánajárni, de nem sikerült? :S Kismillió oldal foglalkozik a különböző diétákkal. Olvasd el a Sárga Kapszulát, vagy legalább a diétával foglalkozó részét. Én semmiképp sem ajánlom ilyen súlyhoz a diétát, mert leszel vagy 50kg aztán elsodor a labda.
Egyébként egy igazolt játékos csak heti 3x edz? :S Ez meglepő.
Értem, azt hittem mindig ennyit edzetek. Ha most nincs kockahasad akkor azt kell, hogy mondjam, hogy nem vagy "hajlamos rá", tehát csak diétával tudod előcsalogatni. Én a helyedben tömegelnék, fehérje 1,5-2g/ttkg, szénhidrátból 3g/ttkg-ot kellene megcélozni első körben, aztán meglátod, hogy reagál a szervezeted. Mondanom sem kell, hogy a szénhidrátot nem csokiból, cukorból, üdítőből meg fehérkenyérből visszük be. Zab, rizs, édesburgonya, köles stb. esetleg tk kenyér. Fehérje meg csirke, marha, hal, túró, esetleg normális sajtok, edzés után fehéjeturmix. A zsírokról sem szabad megfeledkezni! Lenmagolaj, de akár magokból is be lehet vinni, mogyoró, mandula, dió stb.
Meg persze zöldségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!