Miért Ő a kedvenced? Szükségem lenne a pilótákról rajongói vélemény. Elsősorban a világbajnokokról ( Hamilton, Alonso, Button), de várom a feltörekvő kedvencekről is pár mondatban a véleményeteket.
Szia!
én 2008 közepe óta nézem az F1-et, érdekes, de előtte még a nevétől is kirázott a hideg :)
amúgy Hamiltonnak szurkolok. és hát nem igazán tudom megmondani, hogy miért, de valahogy az első pillanattól fogva szimpatikus volt. már akkor is, amikor előtte levő évben vasárnapi ebéd közben f1-et kellett nézni....
tudom, hogy sokan nem szeretik, de én ettől függetlenül mindig nagyon büszke vagyok rá ha elér valamit és bátran kijelentem bárkinek, hogy neki szurkolok.
amúgy nálam az is plusz pont volt, hogy amikor találkoztunk vele, akkor annyira örült minden kis apróságnak amit vittünk, meg folyton mosolygott... és na, tök szimpatikus volt élőben is :)
és te kinek szurkolsz?
Régen nagy Schumis voltam. Viszont mivel már ő nincs, most 3 versenyzőnek szurkolok nagyon:
- Webber: tetszik a vezetési stílusa, nem beképzelt, nagyon hasonló ember lehet mint én vagyok.
- Kimi: való életbe ha ismerném, tuti ellenszenves lenne, de amúgy az F1-ben meg nagyon szeretem. A végtelen türelme, és nyugodtsága nagyon tetszik. Nem egy idegbeteg fajta szerencsére.
- Button: ő sem az a beképzelt versenyző, és hát szimpatikus nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!