Mi a tapasztalatotok/véleményeteket a Scitec-es Mega HMB-ről?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 11:57
1/5 anonim válasza:
Én még nem próbáltam, de csak jókat halottam róla. Viszont 4-5 gramm alatt nem sokat ér.
2/5 anonim válasza:
Jó készítményeket lehet kikevergetni vele,főleg ha van mellette bcaa + leucin !
3/5 anonim válasza:
És azt is kiszámoltad kb. hány 1000%-kal drágább, mint mondjuk por formájában?
4/5 davvv11 válasza:
Ha nincs normális kajád, nem eszel vitamint, fehérjét az edzéshez addig fölösleges ilyet enned ez csak egy plusz de nem olyan fontos mint a vitamin vagy a fehérje. Ha ezek mind rendbe vannak akkor érdemes venni és enni. Saját tapasztalat alapján túl drága és nem olyan fontos. Vitamin az nem azt jelenti hogy bérescsepp hanem minimum mega daily one napi 2 szem.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Használok tömegnövelőt is, tesztoszteronfokozót is. A kérdésem nem amatőr részre vonatkozik.
2013. ápr. 3. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!