Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Biotech Nitrox Therapy,...

Biotech Nitrox Therapy, Scitec Pow3rd! , hot blood?

Figyelt kérdés
melyiket ajánlanátok,melyik vált be nektek?vagy ha nemezek közül akkor olyan 5-6ezer forint körüli edzés előtti durrantót tudnátok javasolni?
2013. márc. 18. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Pow3rd nekem nem igazán működik, a Hot Blood nagyon sokat ad, Nitrox is jó, de kicsivel gyengébb.
2013. márc. 18. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
ja eddig hot bloodot nyomtam én is de már unom kicsit valami mást akarok kipróbálni akkor lehet a nitrox lesz
2013. márc. 18. 14:20
 3/7 dirtboy ***** válasza:

nekem a nitrox jobb bolt mint a hot,a pow3rt nem próbáltam de nem is tűnik nekem jónak.

bsn no xplode 2.0 meg jobb volt a nitroxtól is

2013. márc. 18. 16:27
 4/7 A kérdező kommentje:
abbol csak a nagy kiszerelés van az 1080grammos?
2013. márc. 18. 18:57
 5/7 dirtboy ***** válasza:

most valamiért itt magyarban főként a nagyot lehet megvenni de egyébként van kisebb kiszerelés is.

[link]

azért kérdezz rá hogy van e készleten.

2013. márc. 18. 19:11
 6/7 A kérdező kommentje:
hát akor már nem szenvedek rendelés stb,bepróbálom a nitrox therapy-t
2013. márc. 18. 19:48
 7/7 anonim ***** válasza:
én nitroxot szoktam szedni és az elég ütős általába 20 kilókkal többet nyomok legalább mindenből a hot bllod még durvább de szerintem elég veszélyes nagyon felpörget vörös zoli is azt mondta hogy aki 70 kiló alatt van az csak egy felet vegyen be
2014. ápr. 5. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!