Biotech Nitrox Therapy, Scitec Pow3rd! , hot blood?
Figyelt kérdés
melyiket ajánlanátok,melyik vált be nektek?vagy ha nemezek közül akkor olyan 5-6ezer forint körüli edzés előtti durrantót tudnátok javasolni?2013. márc. 18. 13:53
1/7 anonim válasza:
Pow3rd nekem nem igazán működik, a Hot Blood nagyon sokat ad, Nitrox is jó, de kicsivel gyengébb.
2/7 A kérdező kommentje:
ja eddig hot bloodot nyomtam én is de már unom kicsit valami mást akarok kipróbálni akkor lehet a nitrox lesz
2013. márc. 18. 14:20
3/7 dirtboy válasza:
nekem a nitrox jobb bolt mint a hot,a pow3rt nem próbáltam de nem is tűnik nekem jónak.
bsn no xplode 2.0 meg jobb volt a nitroxtól is
4/7 A kérdező kommentje:
abbol csak a nagy kiszerelés van az 1080grammos?
2013. márc. 18. 18:57
5/7 dirtboy válasza:
most valamiért itt magyarban főként a nagyot lehet megvenni de egyébként van kisebb kiszerelés is.
azért kérdezz rá hogy van e készleten.
6/7 A kérdező kommentje:
hát akor már nem szenvedek rendelés stb,bepróbálom a nitrox therapy-t
2013. márc. 18. 19:48
7/7 anonim válasza:
én nitroxot szoktam szedni és az elég ütős általába 20 kilókkal többet nyomok legalább mindenből a hot bllod még durvább de szerintem elég veszélyes nagyon felpörget vörös zoli is azt mondta hogy aki 70 kiló alatt van az csak egy felet vegyen be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!