Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Véleményeteket kérném testépít...

Véleményeteket kérném testépítésben és hasonlóban! Egy hónapnyi kb100 szem danabol szedéstől lehet bármi bajom? Olyanokat is kérdeznék akik szedtek már hasonlót, ilyet!

Figyelt kérdés
Tehát fokozatosan kezdem el szedni aztán naponta 3 szem aztán fokozatosan leszokni róla! úgy hallottam hogy kb 8kb feljön vele. Már korábban is foglalkoztam testéptessel. Köszönöm a segítséget! 16F
2012. szept. 25. 17:53
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
istenem kajak én vágom cinkre magam hogy válaszolok ilyen egereknek:D:Dszóval kedves 16 évs barátom:D:D16????:Dszteroid?normális vagy ?mellékhatás:hajhullás/kopaszodás,agresszió,májdaganat,májrák,veseelégtelenség,zsíros bőr,akne!nyomjad!é s azzal a mondatoddal hogy úgy halottam hogy kb 8kiló jön fel vele egy az hogy befostam a nevetéstől 2 lejön belőle hogy fingod nincs a dolgokról
2012. szept. 25. 17:58
 2/42 anonim ***** válasza:

"Már korábban is foglalkoztam testéptessel."

A testépítést nem hónapokban számolják, 16 évesen ne mondj ilyet. Amúgy meg ennyi idősen könnyen lehet fejlődni, nem kell se kox se drága kiegészítő.

2012. szept. 25. 18:02
 3/42 A kérdező kommentje:
én csak érdeklődtem és utánnanézek ennyi!! egyébként 8 kiló egy kúrával azaz 100 szemmel ebből kb 6 marad meg ismétlem csak érdeklődöm és egy hónapra nem írnak semmi mellékhatást ismerek olyat aki jóval több ideje szedi mondhatni évek óta de nem nagyon van baja és én csak egy hónapot kérdeztem
2012. szept. 25. 18:02
 4/42 A kérdező kommentje:
2. válaszoló azt értem azon hogy korábban hogy közel egy évig, jelenleg boxolok. de nekem csak annyi kellene amivel elérem a nagyjából a 80kg 70kg vagyok más gyors megoldást tudtok?
2012. szept. 25. 18:04
 5/42 anonim ***** válasza:

Az agyrágó bogár éhenhalna a fejedben.

Tömegnövelő étrend, edzés. Majd min.10év testépítéssel a hátad mögött kezdj el koxolni. De akkor se Danabol-al.

2012. szept. 25. 18:18
 6/42 A kérdező kommentje:
Oké:DD ez az utolsó válasz mindent visz!:DD amúgy csak érdeklődöm semmi komoly szándék nincs!
2012. szept. 25. 18:22
 7/42 anonim ***** válasza:
jólvan öcsi akkor nyomjad nem lesz semmi bajod,majd amikor alszol és a szíved hirtelen beszúr meg görcsölsz akkor olvasd vissza és tudod majd hogy fiatal korodban egy ilyen kis munkakerülő k.öcsög voltál DANABOL szerintem ne égesd magad tovább itt,és mi az hogy ezt olvastad hogy 8kiló jön fel amiből 6marad meg te normális vagy?:D:Dezt könyvben olvastad?valakinek feljön 15kiló,van akinek feljön 2,és van olyan akinek feljön 3,és van olyan akinek feljön 8 ezt rakd össze,10kilót meg félév kemény edzéssel felpakolsz nem szín izomban de meglehet csinálni
2012. szept. 25. 18:23
 8/42 anonim ***** válasza:
Amúgy danabol ócska szteroid, lehet felszedsz 8 kilót, de az víz és zsír lesz.
2012. szept. 25. 18:24
 9/42 anonim ***** válasza:
ami kúra után varázsütésre eltűnik
2012. szept. 25. 18:27
 10/42 A kérdező kommentje:
figyelj én nem mondtam hogy szedek vagy fogok szedni nekem azt mondta akinek volt dolga vele azt mondja semmi baja stb 8 kiló garantált azt mondta nem mondtam hogy adok is a szavára.. amúgy nekem nem feltétlenül izom kellene persze az lenne a jó mindegy csak hízzak
2012. szept. 25. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!