Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Véleményeteket kérném testépít...

Véleményeteket kérném testépítésben és hasonlóban! Egy hónapnyi kb100 szem danabol szedéstől lehet bármi bajom? Olyanokat is kérdeznék akik szedtek már hasonlót, ilyet!

Figyelt kérdés
Tehát fokozatosan kezdem el szedni aztán naponta 3 szem aztán fokozatosan leszokni róla! úgy hallottam hogy kb 8kb feljön vele. Már korábban is foglalkoztam testéptessel. Köszönöm a segítséget! 16F
2012. szept. 25. 17:53
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
azt a vacsorára mondtam pontosítottam mert bele kellett kötni...
2012. szept. 25. 19:33
 22/42 anonim ***** válasza:

Jaaaj :) 6kg tiszta izom, mi? Mosetmeg egy hónapban 4kg zsír?

Belőled se lesz sportember, azis biztos:)

2012. szept. 25. 19:41
 23/42 anonim ***** válasza:

te kajak hülye vagy mit mondtál a vacsoraára??idézek

"reggel ugye mikor felkelek 1 szendvics vaj,csípős szalámi, paprika-uborka ebből még viszek 4-5-öt suliba délután 2 óráig "

2012. szept. 25. 19:45
 24/42 A kérdező kommentje:
Attól eltekintve hogy most nem gyúrok csak elvagyok egész nap boxolni is csak bejárok de nem igazán értettem a válaszod, jelenleg csak tömeget akarok felhozni amit aztán alakíthatok és erre keresek megoldást és nem bánnám ha izom is jönne erre jelenleg itthon edzek
2012. szept. 25. 19:45
 25/42 A kérdező kommentje:
"vacsorára megint eszek mikor mit akkor is válogatok magamnak olyat ami hízlal" ezt mondtam a vacsorára aztán kötekedtetek és pontosítottam
2012. szept. 25. 19:47
 26/42 anonim ***** válasza:
jólvan de ilyen emg nincs hogy találok amit keresek valamit ami hízlal,én meg lemegyek a terembe és nézem a súlyokat hátha növök valamelyiktől->ennek van értelme?amúgy leírtam ott hoszsan mit egyél,hogyan,mennyit
2012. szept. 25. 19:51
 27/42 A kérdező kommentje:
Tudom láttam és köszönöm! Sokan mondják hogy igyak magában tojást reggelre vagy keverjem bele tejbe de nem tudom.. nem merem kipróbálni:DD
2012. szept. 25. 19:54
 28/42 anonim ***** válasza:

"jelenleg csak tömeget akarok felhozni amit aztán alakíthatok"

Ezt magyarázd már meg. Ha zsírt szedsz fel azt mivé alakítod? Max leadod, akkor meg mi értelme volt felszedni?

mert izmot nemfogsz felszedni, az biztos.

Én ezzel szedtek fel izmot: 100g zabpehely,7 tojásfehérje, 300g csirkemell, 300g rizs, 100g tk.kenyér. 2gyümölcsjoghúrt, 125g sovány túró.

2012. szept. 25. 19:55
 29/42 anonim ***** válasza:
ne igyál magába tojást kérdező
2012. szept. 25. 19:57
 30/42 anonim ***** válasza:

olyan szalmonellát kapsz, hogy 2 hónapig fekvőbeteg leszel:)

osztálytársam 2dl tejbe tesz tojást és fahéjjat. Majdcsak befosik és mehet korházba:)

2012. szept. 25. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!