Véleményeteket kérném testépítésben és hasonlóban!
Egy hónapnyi kb100 szem danabol szedéstől lehet bármi
bajom? Olyanokat is kérdeznék akik szedtek már hasonlót,
ilyet!
jólvan ne is szedd ezt a szemetet,nem ismerlek irhatnám hogy szedd csak nyírd ki magad vele,de megölöd vele a szervezeted,ráérsz később koxolni az a nagyok játéka,ha hízni akarsz mind1 hogy zsírba vagy izomba akkor sok sok szénhidrát fog kelleni,napi 500g-ot eszel a 70kilódhoz akkor jól elfogsz hízni ha ez a cél:D
2012. szept. 25. 18:33
12/42 A kérdező kommentje:
naponta kb 500ml-es tálnyi sütemény tésztát megeszek meg mellé eszek rendesen de lassan jön egy hónap alatt 4 kiló eddig szóval most vagyok 70 de 80 körül kellene felhoznom magam
írd már le hogy mit eszel rendesn cskúgy nagyjából napi hányszor mit és segítek
2012. szept. 25. 19:00
14/42 A kérdező kommentje:
reggel ugye mikor felkelek 1 szendvics vaj,csípős szalámi, paprika-uborka ebből még viszek 4-5-öt suliba délután 2 óráig ennyit eszek mikor hazaérek csinálok ilyen bögrében sült muffint.
[link] ilyet aztán még a délután eszek mindenféle dolgokat amit találok:DD körtét is szoktam általában 2-3-mat aztán vacsorára megint eszek mikor mit akkor is válogatok magamnak olyat ami hízlal aztán még alvás előtt is eszek közvetlen hétvégén meg egyfolytában eszek.
az agyrágó bogár éhenhalna a fejedben.
Minek akarsz zsírosodni?! Ezzel egy gramm izmot se hízol, csak ZSÍRT. hurkát a hasadra.
sütemény, körte, szalámi? Ez nagyon rossz. minek neked 4-5-6-7-8kg egy hónap alatt?Ennyi izmot még szteroiddal se fogsz tudni felszedni.
és még te akartál danabolt? Ilyen étrendhez?
2012. szept. 25. 19:13
Ultra Orbital Tactical Facepalm...
2012. szept. 25. 19:15
17/42 A kérdező kommentje:
danabolhoz teljesen más étrendet raknék össze... de azt is szénhidráttal kell alapjában és sok folyadékkal de van Hyper Mass 5000 tömegnövelőm is ha az kell 4kg
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ezt most komolyan nem hiszem el körte?szalámi?süti?
tesom ez nem étrend,ilyen étrend mellet még szTeroiddal se szednél fel semmit,tudod mi egy étrend?időhöz kötve pontosan rendszeresen MEGFELELŐEN ENNI!ezt az embeek 98%a nem tartja be a testépítők 90%a sem(itt mindenféle cserebogarat beleértve azokat is akik edzés előtt: akkor mi lesz ma mellezünk vagy karozzunk?)a maradék 10% az aki ezt képes megcsinálni és eredményeket elérni!!szóval:CSIRKE,HAL,RIZS,PÁROLT ZÖLDÉSGEK,ZABPEHELY,MINDENFÉLE HÚSOK,ha hízni akarsz akkor 2g fehérje kell testúly kilogrammonként és 5-6gramm szénhidrát,te esetedben:70kiló X2:mondjuk 140g fehérje,70X5=350g ch!!!!!neked tudod mennyi van meg kb?
20gramm fehérje,és 100gramm szénhidrát az ÉTRENDEDBEN:D saccolva!ez még életben maradáshoz is kevés nemhogy hízáshoz!
2012. szept. 25. 19:21
19/42 A kérdező kommentje:
valamit nagyon elszámoltál elmondanám hogy kb az alatt hogy azt ettem amit értem azt értem hogy addig ettem amikor csak fért belém heti 4 napig mell húst utánna vagy tojásból készült ételeket vagy tésztát mell hús mellé pedig vagy krumplit még több szénhidrát miatt vagy pedig rizsát és egyéb dolgokat és eddig használ fél év rendes edzéssel felszedtem magamra 6 kg tiszta izmot utóbbi utóbbi 1 hónapban ezzel az étkezéssel 3-4 kilót
akkor meg most mi a fa.szt hazudozol,előbb itt szalámi meg körte most meg már rizs hús
2012. szept. 25. 19:30
Kapcsolódó kérdések: