Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Véleményeteket kérném testépít...

Véleményeteket kérném testépítésben és hasonlóban! Egy hónapnyi kb100 szem danabol szedéstől lehet bármi bajom? Olyanokat is kérdeznék akik szedtek már hasonlót, ilyet!

Figyelt kérdés
Tehát fokozatosan kezdem el szedni aztán naponta 3 szem aztán fokozatosan leszokni róla! úgy hallottam hogy kb 8kb feljön vele. Már korábban is foglalkoztam testéptessel. Köszönöm a segítséget! 16F
2012. szept. 25. 17:53
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Értem köszi, nem kezdtem el szedni, de mi a véleményetek a metáról miben különbözik a danabol-tól? mert úgy tudom a danabol az erpősebb
2012. okt. 27. 13:35
 42/42 anonim ***** válasza:
16éves vagy?szteroid?én nagy gyúros vagyok és nem ellenzem,most lesz 7.éve hogy edzek,4évig voltam naturál,16évesen nem mertem volna koxhoz nyúlni hálistennek,mostmár rendszeresen használok,1-2éven belül versenyezni is szeretnék,szóval összegezve 16évesen tök fölösleges,utána alig fejlődnél már naturálba meg nem hiszem hogy lenne annyi pénzed ami fedezné rendszeresen a kúrákat nekem is egy olcsóbb kúra 50-60ezer.Utálom amúgy az ilyen embereket 16évesen faszom,kox?:Dazt se tudod mihez nyúlsz hozzá,mibe kezdesz ez a nagyok játéka,sokszor nevetek a ki szarosokon akik edzenek fél éve de már nyomják magukat,na az ilyen emberekből nem lesz soha izmos ember
2012. okt. 27. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!