Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a fegyencedzés miért lett...

Ez a fegyencedzés miért lett ilyen nagy szám?

Figyelt kérdés
Mert az a neve, hogy fegyencedzés?:D kiváncsiságból átnéztem a könyvet hát arról ír hogy attól leszel nagy és erős ha ezeket csinálod. fekvőtámasz guggolás huzodszkodás lábemelés kézenállásos fekvőtámasz. de most komolyan ezek a legalapabb dolgok már több száz éve szerintem ezeket csinálják akik nem súlyokkal edzenek. nem értem ezek az alap dolgok mitől lettek ilyen menők hirtelen...
2014. máj. 4. 01:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Rendben ha így gondoljátok, hogy nem fair részemről az, ha nem reagálok a válaszokra, akkor reagálok. De látjátok ez a normális. Ti elmondjátok a véleményeteket, hogy szerintetek ez így nem oké. Én elolvasom és átértékelem.

Értem én, hogy az a probléma, hogy szapulják a testépítőket a könyv miatt. De ez nem azt jelenti, hogy mindenki aki elolvassa a fegyencedzést és nem járt konditerembe előzőleg, akkor neki is ez lesz a véleménye. És szerintem itt ez a legfontosabb. Attól még, hogy valaki valamit elolvas nem lesz az a véleménye. És attól még, hogy vannak olyan emberek akik tényleg a könyv miatt nézik le a testépítőket, miért kell lealacsonyodni a színtükre és elkezdeni mocskolódni? Ha lehet akkor erre kérnék egy választ. Mert én úgy látom ennek csak az az eredménye, hogy kialakul két tábor a testépítők tábora meg a saját testsúllyal edzők tábora és megy a szardobálás. Ez miért jó?

Remélem így már korrektnek találjátok a reagálásomat, de ha nem akkor írjátok le és a szerint fogok írni.

2014. máj. 4. 10:11
 12/24 anonim ***** válasza:
Pont, hogy nem mi mocskolódunk. Nincs gond a fegyencedzést végzőkkel, ha nem nézik le a súlyzós edzést is végzőket. Ennyi.
2014. máj. 4. 10:14
 13/24 anonim ***** válasza:

Számomra ez mocskolódás ami megy a fegyencedzéses kérdéseknél. Viszont tény, hogy részemről lehet ez túlreagálás és számotokra ez nem mocskolódás.

Viszont írtam egy kommentet, amibe nem szapultam senkit, csak azt mondtam rátok, hogy mocskolódtok és egyből megkaptam rá a kisgyerekezést, meg a kedves Wash nevű felhasználó által írt kommentet. Gondolom jól ismer és tudja mi jellemző rám és milyen ember vagyok. Gondolom mennyi sértés érte őt az előző kommentemmel. De megértem, hogy kivetnivalót talált benne, de ennek közlése szerinted normális?

Egyébként vannak hülyék mind két táborba is. De gondolom ti se kedvelitek a hülye testépítőket. Ahogy én se kedvelem azokat, akik leszólják másokat csak azért mert testépítő még akkor se, ha ugyan azt sportolja, mint én.

Nem kéne ilyen dolgok miatt ellentétnek kialakulnia szerintem.

2014. máj. 4. 10:24
 14/24 ShapeShifter ***** válasza:
Nem te mocskolódsz? Gyerek kifejtette a véleményét teljesen korrekten és tisztelettel teli, te még így is arrogáns, nyomorult 12 éves módjára viselkedsz. Gratulálok, ásd el magad.
2014. máj. 4. 10:26
 15/24 anonim ***** válasza:
Hát sajnálom, hogy így gondolod. Nem nagyon szoktam neten írogatni. Kiről is beszélünk? Kit sértettem meg?
2014. máj. 4. 10:46
 16/24 anonim ***** válasza:

Mert össze van szedve egy helyre, és a nulláról kezdi.

A kézállásos fekvőtámasz nem alap dolog, egy átlagember nem tudja megcsinálni, de a könyvben összefoglaltak segítségével képes lehet rá.

A propaganda része persze, hogy kamu, meg jó mese és körítés, de ebben jól le van írva, összeszedve, a nulláról kezdi, és az első lépéseket sérült emberek is simán csinálhatják.

2014. máj. 4. 11:08
 17/24 anonim ***** válasza:

Annyira ismerlek meg, amennyit itt mutatsz magadból, és amit most mutattál, abból következett az én reakcióm. Nincs min csodálkoznod.

Mi elég régóta válaszolgatunk itt, sokmindennek tanúi voltunk, köztük volt pár majdhogynem offenzíva a fegyencesek részéről, amikor teljesen agyament indokokkal próbálták befeketíteni a testépítést. Ezek a gyerekek szinte mind agresszív, tudatlan, logikátlan vagdalkozó egyének voltak, akikből egyszerűen szólva baromira elegünk lett. Nem nézetek ütköztetése volt az, hanem a testépítők elleni agymosási propaganda megnyilvánulása. Szóval nekünk van személyes múltunk a drágalátos "fegyencesek"* ellen, azért vagyunk már kissé negatívak a témában. És sajnos az sem igaz rájuk, amit mondasz, hogy "Attól még, hogy valaki valamit elolvas nem lesz az a véleménye". Nekik az lett. És csakis ezzel a réteggel van bajunk (én más témákban is találkoztam már ezzel az idiotizmussal, és ugyanúgy felléptem ellene).

Ne felejtsd el, hogy a te és a mi nézőpontunk különbözik. te ismered magad, mi nem. Te nem ismered a "fegyenceseket", mi igen. Ne viselkedj úgy, mintha azt várnád, hogy mi is a te szemszögedből lássuk ezeket a dolgokat. Információcserére van szükség, ami most megtörtént (valamennyire).

* a 'fegyences' megnevezést a fegyencedzés könyv által agresszívan agymosottakra használom pejoratívan. A sajátsúlyos edzést végzők egy kis csoportjáról van szó, kiket eme viselkedésük jellemez.

2014. máj. 4. 11:12
 18/24 anonim ***** válasza:

Én nem régóta vagyok itt és egyáltalán nem szoktam írni. Ezt a "fegyences" kifejezést most hallom először ebben a jelentésben.

Az én álláspontom az, hogy általánosítás az amiről te beszélsz. Mondjuk fura amit írsz. Olyan érzést kelt bennem az írásod, mintha lenne egy mozgalom a fegyencedzők körében akiknek az a céljuk, hogy a testépítőket szapulják. Én nem ismerek ilyen embereket. Neten olvastam én is mindenfélét, de nem hiszem, hogy ebből kéne kiindulni.

Egyébként még mindig nem tudom, hogy a kommentem amit írtam, milyen téren volt kivetni való ami miatt neked negatív vélemény alakult ki rólam. Leszámítva a nem reagálok a válaszokra dologra. Nem szoktam fórumozni se de szerintem korrekten reagáltam arra, hogy szerintetek ez nem fair dolog. Csak én már a kommentem megírása után arra voltam felkészülve, hogy jönni fog az anyázás, hogy én nem vagyok testépítő meg ilyesmi.

Egyébként amit írtam az a csicskázás, amit az egyik hozzászóló írt és maga az emberek hülyítésére reflektált. Elhiszem, hogy sok hasonló dologgal találkoztál. A sok tévhit a testépítéssel kapcsolatban, meg a "fegyencesek" véleménye. De én hiszem, hogy az emberek sokkal nagyobb többsége képes értelmesen elolvasni egy könyvet és leszűrni a számára hasznos dolgokat anélkül, hogy "hülyítve" lenne.

2014. máj. 4. 11:37
 19/24 anonim ***** válasza:

Először is, srác. Akinek nem inge, tudod... Ezt nem kéne elmagyarázni. Ha rád nem vonatkozik, akkor minek veszed magadra? Tudjuk, hogy mindkét táborban van mindenféle ember...

Másrészt meg nem szoktam alaptalan dolgokat írogatni. Benne vagyok fegyencedzéses és SW-s csoportban. Az emberek 60-70%-a olyan tudatlan, ráadásul tanulásra nem is nyitott, korlátolt, ostoba, megvezetett, kötekedő ember, hogy egyszerűen az emberi mivoltodat szégyellni kezded miattuk. Nem is tudnám magamat soha közéjük tartozónak érezni. És volt már dolgom személyesen is néhány igazi kőhülyével köztük. Szóval amit írtam, tapasztalatból írtam. Hogy az emberek egy igen tetemes hányada közülük ilyen. Mondjuk a mocskolódással, amit ha már felhoztál a könyv nagyon is erősen nyomat, ez nem is csoda, ha kicsit belegondolunk, milyen célcsoportnak készült nagyrészt. Frusztrált, kicsinyes, sikertelen kisemberek. Ezek vannak bőven. Aztán azt hiszik, kezükbe adták az erőt, a "tudást", és nagyszájú ostoba barmok lesznek belőlük. Ugyanígy működhetett volna ennyi erővel rajtuk a szektásodás is, hogy pénzt ily módon szedjenek ki belőlük. Ó várj...nem pont így működnek a szekták is? Szóval ja, pontosan olyan undorító lelkiviláguk lesz, mint amilyet te elmondtál. Puszta egyszerű emberen megdöbbentő ez a viselkedés, nem hogy sportemberen.

Szóval ezt most nevezed előítéletnek, sztereotípiának, de beláthatjuk, hogy ezek nem alaptalanul alakulnak ki. Mint ahogy sokkal inkább elvárhatsz bizonyos csoportoktól bizonyos dolgokat, úgy sokkal inkább számíthatok egy fegyencestől a fent leírt viselkedésre, mert amint mondtam, tapasztalat alapján nagy részük ilyen.

Ennyi.

Testépítőktől jóval ritkábban megy a visszafele ugatás, sőt, kezdeni még sokkal ritkábban kezdik el, inkább csak reagálnak a sértésekre.

2014. máj. 4. 12:22
 20/24 anonim ***** válasza:

Sajna nekem is az a tapasztalatom, hogy az emberek többsége nem képes elolvasni és értelmezni egy szöveget, elgondolkodni rajta meg aztán pláne. Az emberek hülyék. Van egy mondás: a demokrácia ellen a legfőbb érv egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval. És akkor még csak azokról beszélek, akik képtelenek akár egy mondatot is helyesen leírni a saját anyanyelvükön. Vannak olyanok is, akik ugyan tudnak írni, értelmesnek látszanak, de valójában ők is funkcionális analfabéták. Ez nem csak fegyences specialitás. Léteznek noname kamuhírblogok, amiken direkt hamis híreket "közölnek", de az emberek nagyrésze csípőből bekajálja, és osztja tovább, és versenyt hőbörögnek a kommentekben, miközben 5 centivel odébb le van írva, hogy az oldal valótlanságokat tartalmaz. Sőt, még az sem érdekli őket, hogy a kommentek közt mások is szóltak, hogy ez hülyeség, ahhoz csak 1 centit kéne feljebb látni, de nem. Mintha szemellenző lenne rajtuk. És mindegy, hogy férfi vagy nő, fiatal vagy öreg. Arról már nem is beszélve, amikor egy sima matematikai alapműveletes feladatot kellett megoldani, és a nép fele nincs tisztában az első osztályban tanult szabályokkal.

Szóval örülök, hogy neked nem ilyen a környezeted, de néha nézz szét az átlagemberek közt, és borzadj el.

(az én beszólásom csak a "nem olvasom el a válaszokat"-ra vonatkozott)

2014. máj. 4. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!