Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mindenképpen kell az étrend?

Mindenképpen kell az étrend?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

[link]

Kisebb fenekem van, mint az első nőnek a képen, de a kérdésem a combjára irányulna. Vagyis a fenék alatti kis husira a combon.

A testemmel meg vagyok elégedve, régebben sportoltam, szerencsére sikerült szinten tartanom (soha nem kellett kalóriákat számolgatnom, komoly étrendet tartanom), viszont a fenekemre, combomra híztam egy kicsit. Nem is feltétlenül szeretnék fogyni onnan, na meg tudom, hogy ez nem így megy, de ha formásabb, izmosabb, feszesebb lenne, azt nem bánnám.

Az edzésben kitartót tudok lenni, de a kajában kevésbé. A sok víz, napi többszöri étkezés, minimális nasi és kenyér megvan, próbálom tartani a megfelelő arányokat az étkezésben, de egy komolyabb szálkásító étrendhez tudom, hogy nem lenne energiám.

Súlyzós kitörés és guggolás, futás, illetve hobbi biciklizés mellett érhetek el látható eredményt, ha nincsen szigorú étrendem?

2014. máj. 3. 00:02
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Oké, értem.
2014. máj. 3. 17:43
 22/22 anonim ***** válasza:
Valóban.A kalória meg a makro számolást ne úgy képzeld el,hogy minden nap kell számolni és számológéppé változtatja az életed.Amikor összeállítod az étrended,akkor ez egy fél óra amíg kiszámolod,aztán minden nap ugyanazt eszed ugyanakkor kb-ra.Egy-két hétig méred az ételt konyhamérleggel,utána már szemre is tudni fogod mennyi nagyjából 150g hús meg 100g brokkoli,de a kimérése sem több 20mp-nél és így a pocsékolás-felesleges kalória bevitel-is minimalizálható.
2014. máj. 3. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!