Mindenképpen kell az étrend?
Sziasztok!
Kisebb fenekem van, mint az első nőnek a képen, de a kérdésem a combjára irányulna. Vagyis a fenék alatti kis husira a combon.
A testemmel meg vagyok elégedve, régebben sportoltam, szerencsére sikerült szinten tartanom (soha nem kellett kalóriákat számolgatnom, komoly étrendet tartanom), viszont a fenekemre, combomra híztam egy kicsit. Nem is feltétlenül szeretnék fogyni onnan, na meg tudom, hogy ez nem így megy, de ha formásabb, izmosabb, feszesebb lenne, azt nem bánnám.
Az edzésben kitartót tudok lenni, de a kajában kevésbé. A sok víz, napi többszöri étkezés, minimális nasi és kenyér megvan, próbálom tartani a megfelelő arányokat az étkezésben, de egy komolyabb szálkásító étrendhez tudom, hogy nem lenne energiám.
Súlyzós kitörés és guggolás, futás, illetve hobbi biciklizés mellett érhetek el látható eredményt, ha nincsen szigorú étrendem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!