Mindenképpen kell az étrend?
Sziasztok!
Kisebb fenekem van, mint az első nőnek a képen, de a kérdésem a combjára irányulna. Vagyis a fenék alatti kis husira a combon.
A testemmel meg vagyok elégedve, régebben sportoltam, szerencsére sikerült szinten tartanom (soha nem kellett kalóriákat számolgatnom, komoly étrendet tartanom), viszont a fenekemre, combomra híztam egy kicsit. Nem is feltétlenül szeretnék fogyni onnan, na meg tudom, hogy ez nem így megy, de ha formásabb, izmosabb, feszesebb lenne, azt nem bánnám.
Az edzésben kitartót tudok lenni, de a kajában kevésbé. A sok víz, napi többszöri étkezés, minimális nasi és kenyér megvan, próbálom tartani a megfelelő arányokat az étkezésben, de egy komolyabb szálkásító étrendhez tudom, hogy nem lenne energiám.
Súlyzós kitörés és guggolás, futás, illetve hobbi biciklizés mellett érhetek el látható eredményt, ha nincsen szigorú étrendem?
Nem eszek a zabpehely mellé kenyeret, ezek csak lehetőségek voltak a reggelire, amiket felsoroltam.
Az elején leszögeztem, hogy tudom nem jó az étrend, nem lenne energiám arra, hogy ilyeneket számolgassak, mint amiket ti itt utóbb leírtatok. Egyrészt mert nem értek hozzá, és komoly utánajárás lenne, aztán idővel biztos belejönnék, de ez nem 2 hét.
Tisztában vagyok vele!
Az pedig, hogy mennyire egészséges.. Szerintem azért mert nem számolgatok makrokat még lehet értelmes kaja, és nem szemét.
Nem majszolok mekis kaját, igyekszem elkerülni a műanyag dolgokat, lecsökkenteni a kevésbé egészséges ételeket.
Azért, mert egy kevés oliva olajjal csinálom a rántottát még nem lesz egészségtelen.
Tudom, hogy aki ért ehhez az egészhez és komolyan csinálja, annak szúrja a szemét, ha valaki hullaphoppkarikával meg csokival akarja ledolgozni a hasát (mint előttem is írták), de én nem ez vagyok.
Nem tudok ennyire odafigyelni az étkezésemre, ezért kérdeztem, hogy lehet-e látványos eredmény enélkül is.
Ezt leírtam többször is.
És persze nem várok csodákat. Tudom, hogy nem lesz kőkemény fenekem 2 hónap alatt, főleg ha nem tartom be hozzá a megfelelő étkezést, nem is ez a célom.
Szép lassan, fokozatosan szeretnék izmosabb, kerekebb, feszesebb combot, popsit, anélkül, hogy mindenféle dolgokat számolnék.
Tudom, hogy kalória minuszban kell lennem különben nem fogyok, de ezt is írtam, hogy nem akarok feltétlenül fogyni.
Szóval légyszíves legközelebb olvassátok el figyelmesen, amit írok.
Figyelj, nem jól állsz a dolgokhoz. Én nem az ellenséged vagyok, csak jótanácsokat írok. Az hogy te megfogadod vagy nem, az már a te dolgod. Mi sem hulyeségből számolunk makrókat, hanem a cél alapján. Ha össze-vissza kajálással lehetne célt elérni, akkor senki nem figyelne az étrendre.
ha pedig nem szálkásítás akkor meg tömegnövelő étrend kell, kalória plusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!