Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítási étrend?

Szálkásítási étrend?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

15 éves lány vagyok és szeretném eltüntetni magamról a felesleges zsírt. Már pár hónapja tornázok, de gyorsítani szeretnék a zsírégetésen, mert a hasamról és a combom belsejéről nem akar lemenni! Elolvastam ezt a cikket:

[link]

És abban szeretném segítségeteket kérni, hogy valami étrendet valaki tudna javasolni vagy linkelni? (Lehetőleg olyat, amiben nincs táplálék kiegészítő!)

Előre is köszi a válaszokat!

2014. máj. 2. 20:03
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 172 cm és 53 kg vagyok!
2014. máj. 2. 20:04
 2/4 anonim válasza:

Te hülye vagy ha fogyni akarsz! Anorexiás akarsz lenni? Neked nem fogynod kell, csak átalakitani a zsirt izommá a testeden, attól centiben nagyon sokat fogsz fogyni. CENTIBEN! Kilóban, lehet még több leszel. :) Nézd meg egy kg zsir és 1 kg izom térfogatát, akkor megérted.

Na, kiszámolod hogy mennyi kcalra van szükséged, majd adsz hozzá az edzéses napokon 400at. Ehetsz mindent amit a szálkásitó étrendekben irtak, rendes kaját, a kiegészitőket hagyjad. (igen, suliba is viszed magaddal a csirkellet és brokkolit meg a halat rizset) Ezenkivül reggelire ehetsz egy banánt joghurttal vagy zabpelyhet kis gyümivel, tejjel. Csak reggel, mert kell a szénhidrát. Jégsali, uborka,paprika, cukkini, répa,hagyma, zeller, spárga stb mehet a nap további részében csirkével és vagy hallal. egy kajádhoz egyél rizset is, edzés előtt Igyál 2,5 liter vizet! TISZTA VIET! Nem light colat, nem más szart, vizet. A bőröd is tisztulni fog. :)

http://www.youtube.com/watch?v=gjWb8J_j_YA és íme az eredmény! Konkrétabban azért nem irhatom le, mert nagyon fontos, hogy a zöldségeket és a zabpehely, rizs, ja, kihagytam, túró! Az nagyon tuti! kombináld, mert mindenben más makró cuccok vannak és a szervezetednek kell!

2014. máj. 2. 20:12
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

azon a sárga oldalon (főoldalt keresd) találsz rengeteg étrendet. Tápkieg nem is kötelező, az a lényeg, hogy meglegyen a fehérjemennyiség. Az hogy te ezt most húsból, tojásból vagy egy részét tápkiegből viszed be az tökmindegy. A lényeg, hogy meglegyen.

De ha elolvastad a cikket, akkor össze kell tudnod állítani egy étrendet ezekből:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

2014. máj. 2. 20:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ment a zöld pacsi!
2014. máj. 3. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!