Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők/gyúrósok! Ti is...

Testépítők/gyúrósok! Ti is szerettek futni?

Figyelt kérdés

Én nagyon szeretek, bár sok testépítő haveromnak ez már nem fér bele az edzésbe.

Lábedzés helyett csinálom, tavasztól, őszig.

Max akkor lábazok, ha az adott futónapon esik az eső.

Ti hogy szoktátok ezt csinálni?

Lábedzés is van?

Vagy csak futás?

2014. ápr. 26. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Azért egy komolyabb HIIT edzés után kíváncsi lennék az itt írók véleményére. Sprint-séta felváltva 40 percen keresztül elég kemény munka a lábnak. Aki nem hiszi próbálja ki és csak utána szólja le, egy alkalomba nem fog belehalni.
2014. ápr. 26. 22:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Én kétszer lábazom és egyszer futok (5,2 km-ert). Effektív a láb kivételével nem edzem semmire egynél többször egy héten, viszont a láb az megkívánja. Ettől függetlenül mind lábazni, mind futni utálok. Mindezek ellenére 7 évig fociztam egyesületben.
2014. ápr. 26. 22:59
 13/14 anonim ***** válasza:
11-es válaszoló, és szerinted a futástól lenne olyan izmos az ember lába, mint annak aki 200 felett guggol? Szerinted testépítő szemmel lenne értékelhető tömeg rajta? Kicsit gondolkozz már mielőtt okoskodsz is!
2014. ápr. 27. 06:20
 14/14 Andi80018 ***** válasza:

Érdekes gondolatmenet. Én is futok, edzésnapon délelőtt szoktam, kb 45 percet,de ennek semmi köze a lábedzéshez.

Viszont, ha egyik nap futok, délután lábazom, akkor másnap nem futok, hanem 45-60 percet hullahoppozom, mert azért jó kifárad akkorra a lábam. :-)

2014. ápr. 27. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!