Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők, gyurósok! Szoktato...

Dejong kérdése:

Testépítők, gyurósok! Szoktatok ti inni? Úgy értem egykét üveg sor, párpohár bor?

Figyelt kérdés
2013. máj. 22. 20:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Egy üveg sör, vagy egy pohár bor, max. kéthetente :D Én így vagyok vele, a pénzt is sajnálom rá, persze ha megkínálnak, az már más, viszont max egyhavonta megyek bele rendesebb ivászatba és sohasem szoktam lerészegedni. Ha nincsenek profi álmaid, akkor az egészséges lelkiismereten belül belefér.
2013. máj. 22. 20:58
 2/20 anonim ***** válasza:
Hétvégente vagy semmit( tehát max izesített sör de az nem sör) vagy pedig berugok kb annyira hogy jólérezzem magam. Ezeket a berugásokat próbálom események köré vagy havi 1-re korlátozni.
2013. máj. 22. 20:59
 3/20 anonim ***** válasza:

Soh nem szoktam részegeskedni.

Régebben köszöntéskor,karácsonykor,Szilveszterkor egy max két feles ,de semmi több !

Jó egy éve pedig egyáltalán nem iszok alkoholt !!!

A sport és az alkohol nem fér meg nálam egymás mellett !

2013. máj. 22. 21:00
 4/20 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van egy cikk az alkohol igazi hatásáról a testépítésre. Sajnos angolul van.

2013. máj. 22. 21:03
 5/20 anonim ***** válasza:
20/f én amikor nekiállok edzeni pl. most akkor sem bírom ki, hogy ne igyak haverokkal hétvégente, mert ugye ilyen fiatalon a haverok meg az ilyen hétvégi ivászatoknál nincs jobb. :D
 6/20 A kérdező kommentje:
Ja,én olvastam dwayne johnson táplálkozási módszereit,ő úgy csinálja,hogy minden harmadik vagy negyedik napon szok csalni,tehát eszik pici édeset vagy valanit,és iszik alkoholt is,gondolon keveset
 7/20 anonim ***** válasza:
Csakhogy Dwayne amennyi szteroidot magába nyom,azt az édességet meg sem érzi...
2013. máj. 22. 21:08
 8/20 A kérdező kommentje:
Akkor is,nem függ össze...neki is szigorú étrendje van,és ő így csinálja,szerintem nagyon jól
2013. máj. 22. 21:12
 9/20 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem kis darab, tehát ha valamit néha félreeszik, az bőven könnyebben elmegy rajta.
2013. máj. 22. 21:13
 10/20 anonim ***** válasza:
Csak ameddig egy naturál ember megeszik pl. fél tortát,addig aki szteroidozik annak belefér 1,5 is.
2013. máj. 22. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!