Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok, testépítők! Ti is...

Gyúrósok, testépítők! Ti is megszoktatok vadulni guggolás után? Elönt titeket az erő?

Figyelt kérdés

Kicsit furán hangzik, de ha lemegyek guggolni, már az első sorozat után elkezdem érezni az érzést.Kemény leszek, mindent szétvernék, és úgy megyek mint aki karót nyelt.Valami erőt érzek ilyenkor magamban, volt hogy mire az 5 sorozatot lenyomtam, kimentem egyet üvölteni, és jól esett.

De csak guggolás és felhúzás után szoktam ilyet érezni, soha máskor.

összefügghet ez a hormonszintek növekedésével amit kivált az a két gyakorlat?

2014. ápr. 12. 12:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
ne kokszolj
2014. ápr. 12. 12:51
 2/14 *Glissade* ***** válasza:
100%

Én semmi ilyet nem érzek, max csak azt, hogy elfáradtam;)

/L

2014. ápr. 12. 13:07
 3/14 anonim ***** válasza:
Piramisba szoktam edzeni, bemelegítek 30-40kg-al, majd szépen pakolgatom 120-130kg-ig, közben -1 ismétléssel csökkentem 10-ről az ismétlésszámot. A végén a lábamra alig tudok állni, nemhogy szétverjek mindent :D
2014. ápr. 12. 13:19
 4/14 A kérdező kommentje:

Olyan ez , mikor csinálom ezt a két gyakorlatot, mintha a vas beszélne hozzám.

Keményebben, keményebben.

Pakolom rá,izzadok, dagadnak az ereim, bizsereg minden izmom.

Van egy boxterem is a testépítő részleg mellett, ilyenkor lemegyek és szanaszét verem a box zsákot.

Most hogy így írok róla, megint kedvem támadt guggolni, mert érezni akarom, ahogy a súly nyomja a vállam, és a combizmom feszül a súly alatt.

2014. ápr. 12. 13:38
 5/14 anonim ***** válasza:
Tegnap megdöntöttem guggolásban az egyéni rekordom, szóval igen, ismerős az érzés.Fantasztikus dolog.
2014. ápr. 12. 13:46
 6/14 anonim ***** válasza:
A fölös energiád akkor lehet inkább magába a gyakorlatba kéne fektetni, és akkor nem lenne erőd utána még üvöltözni, meg boxolni.
2014. ápr. 12. 13:50
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, kox egyik mellékhatása, agresszió.

Volt felénk is egy ilyen ember.Állítólag heti 4-5 ampula omnát nyomott, de olyan volt mint egy gorilla.

Volt vagy 60as karja, és olyan hangja, hogy mikor megszóllalt, zengett az egész terem.

Este onnan tudtuk hogy megérkezett edzeni, hogy kézifékessel vette be a kanyart az edzőteremnél, akkor már a fiatalabbak tudták hogy műásor lesz.

Sokan csak azért jártak este edzeni, mert ő is ott volt.

Általában úgy jött be az ajtón, hogy kivágta, mintha western kocsmában lenne, de az ajtó nem csapódott sose vissza, pedig az elején még várta.

a tulaj még szólt neki az elején, hogy finomabban is belehet jönni, erre mikor ment ki az edzés végén úgy becsukta az ajtót, hogy szilánkosra tört az üveg.

Jött következő alkalommal edzeni, kivágta az ajtót, de gumibak volt mögötte, és nem volt rá felkészülve, visszacsapott neki.Már márta mindenkimikor töri össze, de elintézte egy nagy ordíbálással.

Edzés közben inkább le sem írom mit művelt, de csak pár apróság.

Egykezes súlyzóval edzett a scott padon 44 kg volt a kezében, már dagadt a fején az ér, és félúton elfogyott neki a lendület, nem bírta felemelni, fogta és elengedte a súlyt, kongott is a terem, de még a pultos se mert neki szólni, ismerte már mindenki.

nála volt szokás, hogy felhúzást csinált, megpakolta úgy a rudat, hogy hajlott már, felhúzta 8-10 szer, majd mikor felállt vele utoljára nem volt kedve letenni, fogta , elengedte.volt akkora csörömpölés, hogy aki akkor jött először, nem is tudta hova tenni.

Majd vett a tulaj neki kétgumiszőnyeget, hogy azon húzzon fel, de ha mérges volt, direkt nem rakta alá, hogy jobban zörögjön, ha elengedi.

Ha keleltt neki egy gép, csak odanézett, és megkérdezte, meddig bohóckodsz még rajta?

Ez volt a jel, hogy be kell fejezni a gyakorlatot, mert ő jön.Hát a csigás lehúzásnál is nem volt neki elég a max súly, kampót kellett venni a tulajnak, és még azt is telepakolta.

Szóval itt is volt ilyenember, bár egy ideje, úgy 5-6 éve már senki nem látta, felszívódott talán.

2014. ápr. 12. 13:56
 8/14 anonim ***** válasza:
Az ilyen embernek nem gumiszőnyeget meg kampót kell vásárolni, hanem golyót, amit a fejébe repítesz
2014. ápr. 12. 14:18
 9/14 *Glissade* ***** válasza:
pfff, ez rémisztő!!! Én tuti nem mentem volna többet egy ilyen edzőterembe!!!
2014. ápr. 12. 15:25
 10/14 *Glissade* ***** válasza:
Nem birom az agressziv kondis férfiakat, messziről kerülöm őket...
2014. ápr. 12. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!