Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyúrósok, testépítők! Ti is...

Gyúrósok, testépítők! Ti is megszoktatok vadulni guggolás után? Elönt titeket az erő?

Figyelt kérdés

Kicsit furán hangzik, de ha lemegyek guggolni, már az első sorozat után elkezdem érezni az érzést.Kemény leszek, mindent szétvernék, és úgy megyek mint aki karót nyelt.Valami erőt érzek ilyenkor magamban, volt hogy mire az 5 sorozatot lenyomtam, kimentem egyet üvölteni, és jól esett.

De csak guggolás és felhúzás után szoktam ilyet érezni, soha máskor.

összefügghet ez a hormonszintek növekedésével amit kivált az a két gyakorlat?

2014. ápr. 12. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

volt mikor lehozta anyát is edzeni.Egy olyan 20 év körüli lányt kell elképzelni , mint a filmekben, aki meglátta, nem tudta nem bámulni.Persze a legkisebb miniszoknya volt rajta még a teremben is, mert csak a pasijának jött segíteni súlyokat pakolni.Hát mikor ott volt, az összes férfi csak bámult de edzeni alig akartak.

De ha emberünk észrevette hogy a csaját stirölöd , már jött a "mit néző, otthon nincs tv" beszólás.

A csaj meg élvezte hogy jól néz ki , direkt pucsítva hajolgatott le a súlyokért, hogy mindenki a fenekét nézze.

De ha mérges volt, akkor edzés végén driftelt is a teremnél mikor elindult.nem tudom mekkora köbcentis volt a BMW-je, de iszonyat kemény hangja volt.

De hát neki is leáldozott a csillaga, mert eltűnt, ki tudja hol van.

De az ilyen emberek jelenségek, nem minden teremben terem ilyen figura.

2014. ápr. 12. 15:41
 12/14 Szergej55 ***** válasza:
Gyere erőemelésbe, és a fölösleges energiádat azonnal kiadhatod a guggolásra következő 6-7 sorozat felhúzásban.
2014. ápr. 12. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem valamit rosszul csinálsz,legalábbis mivel a tested felét edzed brutálisan el kéne fáradnod,nekem van amikor le kell ülnöm,nehogy összeessek.
2014. ápr. 16. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
És vastagot szoktál nyomni ?
2014. ápr. 26. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!