Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez igy jo kombinacio lenne?

Ez igy jo kombinacio lenne?

Figyelt kérdés

Sikerult fel ev alatt 101/86/106 bol 93/71/94 cm- re lefogynom. lassan, de biztosan, pont igy terveztem. Egy honapja kb maradt az egeszseges taplalkozas (ami a dieta elott is meg volt, inkabb a mertekkel volt gond), es a heti 2- 3 ora kardio. Tehat a kaloriat mar nem annyira csokkentem, kicsit elfaradtam. tehat tartom a szintet, es a fogyast is. Viszont jo lenne meg fogyni szerintem par cm-t.

Azon tunodom, szerintetek meg mennyit kene fogynom (168 cm vagyok, es no). es er- e valamit, ha beiktatok 1x sulyzos edzest hetente 2 ora kardio melle? latszani fog hamar az eredmeny?

2014. ápr. 25. 13:22
 1/4 A kérdező kommentje:
Mar a sulyzos edzest nem csak a fogyas miatt irom, hanem a feszesites vegett is. Igazabol nem vagyok puha, de nem annyira tonusos a testem jelen pillanatban azt hiszem.
2014. ápr. 25. 13:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Valamint a combom felul a legvastagabb resznel 58 cm, kozepen 55 cm, a terd felett merve pedig 43 cm keruletu. ez sok?

Tudnatok motivalni, hogy meg folytassam , es hogyan terjek vissza megint a csokkentett kaloriara?

2014. ápr. 25. 13:27
 3/4 anonim válasza:
hát nem tudom, de én képet akarok látni, mert a számok nekem nem sokat mondanak.
2014. ápr. 25. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Valóban küldj képet, akár priviben is.
2014. ápr. 26. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!