Ez igy jo kombinacio lenne?
Sikerult fel ev alatt 101/86/106 bol 93/71/94 cm- re lefogynom. lassan, de biztosan, pont igy terveztem. Egy honapja kb maradt az egeszseges taplalkozas (ami a dieta elott is meg volt, inkabb a mertekkel volt gond), es a heti 2- 3 ora kardio. Tehat a kaloriat mar nem annyira csokkentem, kicsit elfaradtam. tehat tartom a szintet, es a fogyast is. Viszont jo lenne meg fogyni szerintem par cm-t.
Azon tunodom, szerintetek meg mennyit kene fogynom (168 cm vagyok, es no). es er- e valamit, ha beiktatok 1x sulyzos edzest hetente 2 ora kardio melle? latszani fog hamar az eredmeny?
Valamint a combom felul a legvastagabb resznel 58 cm, kozepen 55 cm, a terd felett merve pedig 43 cm keruletu. ez sok?
Tudnatok motivalni, hogy meg folytassam , es hogyan terjek vissza megint a csokkentett kaloriara?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!