Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 5 Hónapja kezdtem el "erőterem...

5 Hónapja kezdtem el "erőterembe" járni! Melyik izmot melyikkel kombinálhatóm?

Figyelt kérdés
5 Hónapja kezdtem el "erőterembe" járni!Melyik izmot melyikkel kombinálhatóm? Eddig heti négyszer mentem..hétfőn mell-bicepsz..kedd pihenő..szerda hát-tricepsz..csütörtök láb és végül pénteken váll..ajánlották többen a teremben,hogy a bicepszet a tricepszel kombináljam..ki is próbálnám de akkor a mellet mivel tudnám..?

2014. márc. 1. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A háttal nem jó?
2014. márc. 1. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:

Hetfo: vall, mell

Szerda: lab, tricepsz

Pentek: hat, bicepsz

2014. márc. 2. 01:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Sajnos én sem tudom..én is arra gondoltam de mindkettő nagy izomcsoport ezért kételkedem..általában ajánlott egy nagyot egy kicsivel kombinálni..pl bicepsz-mell,hát-tricepsz..Minden esetre várok még választ és köszönöm az ötletet!
2014. márc. 2. 08:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Másodiknak: Köszönöm a válaszod..de annyira nem jó amit mondtál..tulajdon képen egy edzés tervet írtál le ami nem is igazán jó..

Hetfo: vall, mell

Szerda: lab, tricepsz

Pentek: hat, bicepsz

Mondtam,hogy négy nap megyek egy héten..ez három napos edzésterv..ráadásul Váll-Mell edzés egy napon nem jó..mindkét nagy izomcsoport..lábbal nem jó kombinálni felső testet mert oda-vissza szaladgál a vér..s ez szintén nem jó dolog..

2014. márc. 2. 08:59
 5/11 anonim ***** válasza:

Hétfő: Hát-bicepsz

Kedd:Mell-tricepsz

Szerda:Láb-alkar

Csütörtök:váll-csuklya

2014. márc. 2. 09:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ..még lenne egy kérdésem..a mellet bicepsz és tricepsszen kivül mivel tudnám komibálni?
2014. márc. 2. 18:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Elnézést * kombinálni
2014. márc. 2. 18:12
 8/11 szopcsecs válasza:
has,mondjuk..
2014. márc. 3. 00:33
 9/11 A kérdező kommentje:
Úgy jó lesz köszönöm! Akkor a hátat is szintén hassal kombinálom!
2014. márc. 3. 06:59
 10/11 anonim ***** válasza:

A mell-tricepsz és a hát-bicepsz párosítások jók. Ha a nagyobbik izommal kezdesz, mire végzel már megalapoztad a kicsit, mivel majd' minden mellgyakorlatnál dolgozik a tricepsz, illetve hátgyakorlatnál a bicepsz.

Jó edzést!

2014. márc. 3. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!