Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 5 Hónapja kezdtem el "erőterem...

5 Hónapja kezdtem el "erőterembe" járni! Melyik izmot melyikkel kombinálhatóm?

Figyelt kérdés
5 Hónapja kezdtem el "erőterembe" járni!Melyik izmot melyikkel kombinálhatóm? Eddig heti négyszer mentem..hétfőn mell-bicepsz..kedd pihenő..szerda hát-tricepsz..csütörtök láb és végül pénteken váll..ajánlották többen a teremben,hogy a bicepszet a tricepszel kombináljam..ki is próbálnám de akkor a mellet mivel tudnám..?

2014. márc. 1. 19:33
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez igaz..csak egy gond van evvel a sport ággal..hogy ahány ember annyi edzés típus..Ez már megszokás kérdése..van aki 6-szor megy egy héten s minden izomra külön eddz..van aki háromszor stb..egy időben én is úgy edzettem ahogy te mondtad..bicepsz-hát,mell-tricepsz de rájöttem ha mell-bicepsz és hát-tricepsszel kombinálom akkor jobban fejlődik a bicepsz és a tricepsz..mert gyakorlatilag dolgozik mellnél is a tricepsz és majd dolgozik mikor csak rá eddzek..Köszönöm a választ! Jó edzést :)
2014. márc. 4. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!