Szeretném elkezdeni a testépítést, a későbbiekben
versenyekre járni. Hogyan tudnám elkezdeni? Mindenképp
kell egy szövetséghez tartozni? Mik az első lépések?
Debrecenben 15 éves vagyok
Úgy tudnád elkezdeni, hogy elöször pár évig gyúrsz.
2014. febr. 26. 22:42
2/18 anonim válasza:
1. lépés tanulsz rengeteget táplálkozásról, edzésformákról, és közben elkezded űzni a sportot, majd ahogy tellnek az évek, választ is fogsz kapni a többi felmerülő kérdésedre is.
2014. febr. 26. 22:45
3/18 anonim válasza:
Táplálkozás,Gyúrás,Pihenés,Táplálékkiegészitő, tűzki egy célt (ne egy Ronnie Colemant :D engem most zyzz motivál) írj egy edzés tervet ha magadtól nem megy akkor nézz az interneten nagyon sok jól kidolgozott edzés tervet találsz 3 hónap után látni fogod melyik az a testrész amire több időt kell szánni mint a töbire
ne hanyagold mert később megbánod én azt ajánlom hogy sokat nyomj fekve mert így az elején ez nagyon jó tömeg növelő gyakorlat a guggolással együtt (felhúzást nem tudom hogy a legelején csinálni kéne mert nem jó ha az elején leserulsz mert könnyen le lehet serulni ennél a gyakorlatnál) egy jó tömegnövelőt ajánlok nekem ez az elején 8 kilót hozott Hyper mass 5000 sok sikert! (amit kihagytam vagy rosszul írtam majd a többiek kijavitsak)
2014. febr. 26. 23:03
4/18 anonim válasza:
tömegnövelő gyakorlat nem létezik, tömegnövelő étrend van... havi 1kg izom az elején realizálható, tökéletes táplálkozással, de ha valakinek hirtelen 8kg ot hoz valami az bizony zsír..
2014. febr. 26. 23:32
5/18 anonim válasza:
zyzz motivál? tehát szteroidok, kábítószerek, és korai halál?
2014. febr. 26. 23:33
6/18 anonim válasza:
Hát Zyzz aztán ritka jó példakép, olyan nincs, aki el is ért valamit? Mert pár évig koxolni, drogozni, k*rvázni aztán bele halni 21 évesen tényleg szép életút.
2014. febr. 26. 23:55
7/18 fGhw39-84th válasza:
" Zyzz's Bodybuilding Bible was released, based on a compilation of bodybuilding knowledge he acquired over the four years of training."
Haha! Mekkora ember! :D
2014. febr. 27. 02:11
8/18 anonim válasza:
Jó nagy bal f asz vagy mi az hogy tömegnövelő gyakorlat nem létezik néz utána te szerencsétlen hülye téged miért zavar hogy zyzz motivál? Honnan a ra kbol tudod te hogy szeroidozott sok nyomorék azt hiszi hogy 2x lemegy gyúrni és már mindent tud...
2014. febr. 27. 12:33
9/18 anonim válasza:
Rajtam nincs zsír haver én nem te vagyok :)
2014. febr. 27. 12:34
10/18 anonim válasza:
a tömeged a bevitt tápanyagok függvényében változik, csinálhatsz akármilyen gyakorlatot, ha közben szálkásító étrenden vagy soha nem fog nõni a tömeged...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!