Egyedül gyúrni járni első alkalommal?
Eddit itthon próbálkoztam, de rájöttem hogy ha akarok valamit elérne ahhoz egy normális konditerem kéne. Viszont nincs senki akivel elmehetnék.
Nem ciki egyedül menni? Én még sose voltam ilyen helyen, félek, hogy kinéznek mert béna vagyok stb. 17/F
Engem is kinéztek,én is egyedül mentem,én is béna voltam mint elsőre mindenki más,de kérdeztem még ha ciki is volt!Na és??? Lesz@rom ki mit gondol a lényeg hogy végre eljutottam odáig hjogy lementem és bele kezdtem a célom megvalósításába.
19/L
Nem néznek ki, mert mindenki így kezdte. Egyedül a legjobb edzeni, vagy olyan társsal, aki szívvel-lélekkel csinálja, mait csinál, csak ilyen nagyon ritka.
De ha először mész, meg kéne kérni valaki tapasztaltabbat, hogy menjen le veled, mutassa meg a gyakorlatok helye svégrehajtását, stb. Ha erre nincs lehetőséged, tudom ajánlani neked a www.body.builder.hu internetcímet, itt megtalálsz mindent, amire szükséged van. A kezdő tömegnövelésről:
Egy elég hatásos kezdő edzésterv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!