Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szeretném elkezdeni a testépít...

Szeretném elkezdeni a testépítést, a későbbiekben versenyekre járni. Hogyan tudnám elkezdeni? Mindenképp kell egy szövetséghez tartozni? Mik az első lépések? Debrecenben 15 éves vagyok

Figyelt kérdés
Hálás lennék egy részletes leírásért:)
2014. febr. 26. 22:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ajánlottam tömegnövelőt is nem tudom hogyha ezen mit nem látsz
2014. febr. 27. 13:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia, egyéniben is lehet indulni, bár jobb vmi nagyobb csapathoz tartozni! Sajnos ez egy önköltséges sport...
2014. febr. 27. 14:17
 13/18 anonim ***** válasza:
Elkezded ott hogy jo tanuló leszel es jol fizeto állásod lesz ami mellett siman belefér havi párszáz ezer Forint elkoltese az izmaidra. Mellette persze edzel rendesen, figyelsz a kajalasodra. Ha nincs eleg pénzed, a gatyád is rámegy a pozolgatasra es amikor elkezdesz osszezuhaanni, raebredsz hogy se kutyád,se macskád es anyadekkal elsz együtt, mert az egész életedben egy mulando es lényegtelen dologért küzdöttel. Sokan járnak igy. Legyen egészséges fizikumod ami mellett tudsz élni is.
2014. febr. 27. 18:33
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!:) Sokat segített.

Lány ványok csak fitness modell kategóriában szeretnék indulni, amihez alig kell izmosnak lenni. Viszont sok helyen azt, olvastam, hogy volt, aki "elvesztette" a mellét a verseny időszakban. Viszont Juniorban (akiknek ugye még nincs szilkon mellük) mégis formásak. Most akkor hogy is van ez? Köszönöm a segítséget!:)

2014. febr. 27. 21:45
 15/18 A kérdező kommentje:
*vagyok
2014. febr. 27. 21:45
 16/18 A kérdező kommentje:

ma 18:33

Jó tanuló vagyok, ezért is engedik meg a szüleim, hogy elkezdjem, ezt a sportot:)

2014. febr. 27. 21:48
 17/18 anonim ***** válasza:

"csak fitness modell kategóriában szeretnék indulni, amihez alig kell izmosnak"

Ezt el ne hidd magadnak, a fitnessmodell hölgyek iszonyatos izomzattal rendelkeznek, ami hosszú évek munkájának eredménye, csak bennetek nem tombol a tesztoszteron, így az izomzatotok is sokkal nehezebben, lassabban és kisebb méretűre fejlődik, egy natural testépítő hölgy, soha sem fog izomkolosszusnak tűnni.

Mell témában mindenképpen lemegy róla a zsír szálkásítás alatt, az, hogy utána mekkora marad meg, az pusztán genetika és alkat kérdése.

2014. febr. 27. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem van versenyzõ csaj ismerõsöm is, és az az igazság, hogy verseny alatt a diéta meg vízhajtózás miatt nem igen marad cici, a melltartó is kivan tömve nekik. . Fiatalon meg rohadtul nem egészséges, fejlõdõ szervezet vagy még, gondolja bele. . Kibírnál 3 napot folyadék ivás nélkül? Kibírnál 2-3 hónapot olyan diétával ahol egyáltalán nem lehet félre enni? ? Ott nincs ilyen hogy csak egy falat csokika meg hasonlók, meg sajnos a magyar igazság az, hogy ebbõl megélni nem fogsz, csak tolod bele a pénzt. . Ja és ha szégyellös vagy akkor is felejtös, mivel a barnitást meztelen végzik! Fiúk lányok vegyesen, mindenki lát mindenkit. .
2014. febr. 28. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!