Szeretném elkezdeni a testépítést, a későbbiekben versenyekre járni. Hogyan tudnám elkezdeni? Mindenképp kell egy szövetséghez tartozni? Mik az első lépések? Debrecenben 15 éves vagyok
Köszönöm az eddigi válaszokat!:) Sokat segített.
Lány ványok csak fitness modell kategóriában szeretnék indulni, amihez alig kell izmosnak lenni. Viszont sok helyen azt, olvastam, hogy volt, aki "elvesztette" a mellét a verseny időszakban. Viszont Juniorban (akiknek ugye még nincs szilkon mellük) mégis formásak. Most akkor hogy is van ez? Köszönöm a segítséget!:)
ma 18:33
Jó tanuló vagyok, ezért is engedik meg a szüleim, hogy elkezdjem, ezt a sportot:)
"csak fitness modell kategóriában szeretnék indulni, amihez alig kell izmosnak"
Ezt el ne hidd magadnak, a fitnessmodell hölgyek iszonyatos izomzattal rendelkeznek, ami hosszú évek munkájának eredménye, csak bennetek nem tombol a tesztoszteron, így az izomzatotok is sokkal nehezebben, lassabban és kisebb méretűre fejlődik, egy natural testépítő hölgy, soha sem fog izomkolosszusnak tűnni.
Mell témában mindenképpen lemegy róla a zsír szálkásítás alatt, az, hogy utána mekkora marad meg, az pusztán genetika és alkat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!