Nagyon kicsi vagyok? :/ (kép linkelve)
Figyelt kérdés
1 évet végig tömegeltem de kicsinek látom,érzem magam. Van víz is meg zsír is sajnos. De olyan aprónak látom magam. Szerintetek egy 50es kar mikorra érhető el? Egy erős fizikum jó lenne már. Lassan már 2 éve edzek. Csak fehérjét ittam meg sok húst ettem. De gondolkozok már vmi koxon is úgy elvagyok keseredve alig növök:/ 70 kilórol kezdtem most vagyok 88 körül.
2014. ápr. 24. 21:41
11/11 anonim válasza:
Hogy tud valaki olyat irnisajat magara h En kemenyen edzek.Ez oylan mint mikor egy szinesz megvan onmagaval elegedve.Amig nemhanyod el magadat,vagy nemesel ossze addig nem irhatod onmagadra h 'EN KEMENYEN EDZEK'.
Onmagadat h dicserheted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!