Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagyon kicsi vagyok? :/ (kép...

Nagyon kicsi vagyok? :/ (kép linkelve)

Figyelt kérdés

1 évet végig tömegeltem de kicsinek látom,érzem magam. Van víz is meg zsír is sajnos. De olyan aprónak látom magam. Szerintetek egy 50es kar mikorra érhető el? Egy erős fizikum jó lenne már. Lassan már 2 éve edzek. Csak fehérjét ittam meg sok húst ettem. De gondolkozok már vmi koxon is úgy elvagyok keseredve alig növök:/ 70 kilórol kezdtem most vagyok 88 körül.

[link]

2014. ápr. 24. 21:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Naturalban nem rossz ez a tömeg. 50-es kar szálkásan nem lesz kox nélkül, sok embernek még azzal sem.
2014. ápr. 24. 21:45
 2/11 A kérdező kommentje:
És szerinted mit lenne érdemes nyomni?mer azt mondták pucoljam le magam teljesen fél év -1 év alatt diétázzak, és ha akarom még mindig akkor küldjem ,de ne szemeset csak szurisat ,mer az nem basz haza ha okosan csinálom. ez így van? mer be kell valljam félek tőle,de rossz érzés kicsinek lenni nagyon.:(naturban szerinted hol van a genetika határa hány év után jön ki?
2014. ápr. 24. 22:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem sem rosz. Véleményem szerint ha csak hobbi szinten edzel, akkor ne koxolj. Persze ez a te döntésed.
2014. ápr. 24. 22:18
 4/11 anonim válasza:
Sajnos nem mindenkinek van jó genetikája.
2014. ápr. 24. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha epeszu sportolo vagy akkor orok eletedbe kicsinek fogod latni onmagadat.szerintem....:)
2014. ápr. 24. 23:59
 6/11 D4nY válasza:

Nem vagy kicsi viszont semmi alakod. Zsirdisznó vagy kb.

Szálkásíts, hogy valahogy kinézz. Kisebb leszel de formásabb.

2014. ápr. 25. 00:57
 7/11 anonim válasza:
Most hányas karod van?
2014. ápr. 25. 01:03
 8/11 A kérdező kommentje:
hidegen 42,5-3 volt.az nem zavar h cartman formám van amig 3szög a hátam.csak az hogy aprónak látom magam:/ mer magas se vagyok 176-177 kb. tavaly kinn volt 4 kockam,ráfeszitésel 6 is látszott,meg 1-2 ér is látszodott,de nem éreztem jól magam,focista forma meg nem kell.
2014. ápr. 25. 15:15
 9/11 anonim válasza:
Csáó, nekem is ez volt a problémám, csak pont fordítva, vékony kis nyigrific voltam, de aztán a szabadtestsúlyt kombináltam a súlyzozással, natúrban, brutális edzéseket csináltam, én beszéltem szeélyi edzőkkel, mind kűzdősport edzőkkel mind gyúros edzökkel, és mind naturban fel tudtam magam pumpálni, nagyon szálkásra, ne add fel, kicsit keményisd meg az edzést és sok fehérje, további sok sikert :)
2014. ápr. 25. 15:46
 10/11 anonim válasza:

Köszi, csak magamhoz akartam viszonyítani. Egyébként így ránézésre ugyanolyan testalkatunk van, sőt még magasságra is ugyanakkorák vagyunk. Én is 176,5-177 vagyok.

Csak nekem kisebb a karom(37), és nem látszik egyetlen kocka sem:D

2014. ápr. 25. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!