Lány vagyok, hogyan edzem ki a testem?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és izmos szeretnék lenni milyen edzéseket csináljak?2014. ápr. 21. 01:09
1/5 zey válasza:
Hm, először is az izmos test elérése hosszú kitartó munkával érhető el. Hány éves vagy? Testsúlyod? Gondolom has,láb,fenék ami fontos számodra. Mozgás és megfelelő étrend a lényege és amit már említettem a kitartás.
De írhatok róla privátban bővebben.
3/5 anonim válasza:
Lányoknak is ugyanúgy a kemény súlyzós edzés a legalkalmasabb az izmos test elérésére. Ha pedig saját testsúlyos edzésre van csak lehetőséged, akkor keress á a fegyencedzésre. De súlyzóssal többre mennél.
Olvasnivaló: sárga kapszula, keress rá, olvasd ki és ha van kérdés akkor itt segítünk, de így nulláról neked egy könyvet kellene ideírni.
4/5 anonim válasza:
Súlyzós edzéssel. A shop.builder oldalon találsz edzéstervet minden egyes izomcsoportra és étrendet is .
5/5 A kérdező kommentje:
Már elolvastam a sárga kapszulát, a fegyencedzést nem rég kezdtem el. Konditerembe sajnos most nincs időm se pénzem járni de itthon szoktam súlyzókkal edzeni (karra) amíg nincs lehetőségem konditerembe járni. Amúgy 16 éves vagyok és kb.61-62 kg
2014. ápr. 21. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!