Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg elég 10-12 sorozat...

Tényleg elég 10-12 sorozat egy izomcsoportra?

Figyelt kérdés

Ugyan még csak szálkásítok, de most ~15-18 sorozatot végzek egy izomcsoportra (kis izomra 10-12). 6 napra osztottam el az edzéseimet. Nem érzem magamon a túledzettség tüneteit. Viszont a kevesebb néha tényleg több? Jobban járnék, ha visszavennék 10-12 sorozatra?

Másik kérdés:

~1 éve diétázok, kisebb megszakításokkal, izom kb. annyi volt rajtam, hogy tudtam mozogni, zsír az kb. 50 kg. Már van rajtam annyi izom, hogy aránylag értelmesen nézek ki majd ki, viszont a tricepsz/bicepsz le van maradva. Ha heti kétszer edzeném őket, akkor felzárkóznak vagy törődjek vele majd tömegnövelésnél?

2014. ápr. 13. 13:17
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem is kell ennyi. Edzhetsz keményen vagy edzhetsz hosszan. De egyszerre csak 1 megy
2014. ápr. 13. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!