A fehérje mérgező?
nem érdemes foglalkozni vele,bele kezdhetsz az érvelésbe de úgy sem győzöd meg,szóval semmi értelme.
el kell engedni a füled mellet aztán kész.
még régebben sok ilyen vitám volt ezen az oldalon is,írhattam/tunk akármit nem fogták fel.
ma már ha mellettem beszélik ismerősök hogy zsírból izmot építenek abba sem szólok bele.
A frászt hozod rám :D
Én úgy vagyok vele, hogy ha bármi ilyen van, akkor érvelek, amíg csak lehet. Aki amúgy értelmes, csak nem volt elég információja, az meg fogja érteni. Aki meg nem, az simán hülye, és azzal meg nem érdemes tovább foglalkozni, jó szűrő lehet, mert ő más dolgokban is ugyanolyan hülye lesz, és jobb is, ha ezentúl nem adsz a véleményére. Sajna sokkolhat, ha észreveszed, mennyi sok irracionális ember van, de hát ez a szomorú igazság.
Amúgy pl. a zsíros dolgot eléggé vitatják mostanában, nemtudom, hogy ezt csak az alteros közösség próbálja bemesélni, akik valójában agybetegek, és olyanok, mint az ezotéria-rovat lakói, vagy pedig tényleg változások előterében vagyunk, én mindenesetre az észérvekre itt is nyitott vagyok, és igyekszem az elvakultság minden szikráját elfojtani.
1. Igen, a fehérje mérgező.. ( [link] )
2. Engem zavar, hogy a környezeted laikusainak véleménye miatt kérdést írsz ki gyakorikérdéseken.
3. Engem zavar, hogy adott esetben nálad táplálkozástudományban hozzáértőbb embereket lazán laikusnak nevezhetsz, mintha te nem lennél az. Persze ezzel most feltételezésbe bocsátkoztam, de akkor is zavar.
4. Meg vagy győződve róla, hogy a gennyes tehéntejből kivont izolátumok olyan rohadt jók. Na jó, ez nem zavar engem, pont lesz.arom milyen divat szerint eszel.
5. A disznózsírról sohasem állípították meg, hogy túlzott fogyasztása betegségeket okozna. Egy érdekcsoport állapította meg, te meg bevetted mint újabb trendet, divatot. És te nevezel laikusnak másokat? Mire fel? (ez sem zavar, csak poénkodok ám, csináld meg higgy amit akarsz)
6. A cukor mértékletes fogyasztása sosem volt a cukorbetegség, IR elsődleges oka. Szerinted amikor te 200g+ CUKORRÁ LEBOMLÓ keményítőt eszel (mellette 0g sima cukrot) akkor az mennyire segít elkerülni a cukorbetegséget..? Ember.. Továbbra sem zavar, úgy eszel ahogy akarsz, de laikusozzál már le másokat kérlek.
7. "A protein por csomagolásán mindig feltüntetik a napi beviteli ajánlást"
Ultraszűrnek valami eddig kidobandó szemetet, és mert szépen becsomagolják te már örülsz is neki milyen jó? Mi van? :D
8. Hagyd már hogy egészségesen akarsz élni. Annak mi köze lenne az erőltetett fehérje fogyasztáshoz? Te testépítőként akarsz élni, hagyd már az egészség dumát. Nagy akarsz lenni és követed a pillanatnyi dietetikai divat irányzatot, ezt ne azonosítsd már ez egészséggel.
Ja igen, mert ez zavarna engem :D
1. Nagyon okos gyerek vagy. Leülhetsz.
2. Ez érdekelt a legkevésbé mindenkit.
3. - " -
4. - " -
5. Szerintem a túlzott fogyasztásra gondolt, de te lapátod nyugodtan napi ötször a disznózsírt, biztos nem lesz ott semmi gond.
6. Olvasni tudsz? Nem mértékletes fogyasztásról volt szó, hanem túlzott. Általános iskola, szövegértelmezés 1-es, leülhetsz.
7. Itt végleg bizonyítottad hozzá nem értésed. Egyed a milkát, az kell a te szervezetednek.
8. Ez valószínűleg így van, de attól még nem egészségtelen, ellentétben a mindennap gyorskaját zabáló trenddel.
"Ja igen, mert ez zavarna engem"
Kutyát nem érdekli, találj másik témakört ahova írogathatod a szaros kis "okosnak próbálok tűnni, de hülye vagyok, mint a segg" véleményedet.
Mindenkinél van elég popcorn? Vigyázz, válaszolni készülök..!
(na jó, nem. de jól szórakoztam 1 válasz megírásával is. az a helyzet, hogy ha elkezdenék komolyan írni, akkor sem tudnád felfogni amiket írok. a dietetikusok nyálán felnőtt még nálam is egoistább, önjelölt szakértőkkel vajon mekkora esély van vitatkozni? érdekes, Wash egész jól megért, jééé, akkor lehet vannak gondolkodó sportolók is, akik azért szívesen túllátnak a szentírásként hangoztatott divatokon, és előítélkezés előtt gondolkodni is tud. megkérdezzük tőle, hogy hogyan csinálja? )
Azt hiszed vicces és okos vagy, pistike?
Szórakozz a kukikával, az biztos jobban megy, te is jól szórakozol, minket meg nem fárasztasz tovább.
"ha elkezdenék komolyan írni, akkor sem tudnád felfogni amiket írok. a dietetikusok nyálán felnőtt még nálam is egoistább, önjelölt szakértőkkel vajon mekkora esély van vitatkozni?"
Csak azt mondtad el, hogy szerinted mi hülyeség, de nem esett szó arról, szerinted mi a helyes. Na akkor ki az előítéletes, hogy úgyse fognánk fel?
Kicsit sokszor bocsátkozol alaptalan feltételezgetésekbe. Innentől kezdve, ha komolyan próbálnál érvelni, akkor se tudnánk komolyan venni. Nem mintha bárki is feltételezné, hogy egy komoly ember vagy.
Szóval ki az egoistább, előítéletes? Ezen gondolkozz el két kukimarkolászás között kisgyerek.
MinimorRris nem ír hülyeséget, viszont az kétségtelen, hogy fa.szkalap módon kommunikál, és nem fogalmaz valami érthetően.
A mondanivalója lényege: a tej, és az abból készített termékek nem föltétlen egészségesek, és a keményítő sem föltétlen egészséges, és a disznózsírnak a hazugsággal ellentétben semmi köze az érrendszeri betegségekhez.
Ez nem jelenti azt, hogy egy testépítő étrend nem lenne milliárdszor egészségesebb bármilyen átlagemberes étrendnél, de a kimondottan egészséges étrend sem épp ezt jelenti. Ennek ellenére megbetegedni biztos, hogy nem fogsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!