én is szoktam így csinálni, itt túl okosak írnak néha, hogy ez nem jó meg az nem jó, holott az izomnak a lényeg, hogy fehérje legyen... ha az koncentrált por vagy bármi nem számít. nekem sincs pénzem mindig kajára, szutyok világ van, éhbérből él az ember, és nyögi a sok rezsit meg lakbéreket akik kénytelenek albérletben lakni mint én is...
visszatérve a kérdésedre, nyugodtan igyál és a napi fehérjém nagy részét néha abból viszem be, de ennek a hátránya annyi, hogy hamarabb el is fogy a kiegészítő. rendszert nem csinálok belőle de havi 1-2 nap akad mikor abból tudok meríteni leginkább.
a lényeg, hogy fejlődök így is, és te is fogsz, csak legyen meg a fehérjebevitel. nem kell számlálgatni hogy 2x testtömeg kg meg ilyenek... sose számoltam sose érdekelt csak ettem mikor jól esett, a szervezeted annyit kíván amennyi kell neki. felesleges itt méregetni, igyad napközben tejjel a fehérjédet, lassítja a felszívódást és így tovább tart a pozitív nitrogénegyensúly is, ami fontos a növekedés céljából. azt se feledd, hogy előtte egyél lassú felszívódású szénhidrátot, mondjuk rizst,ami még olcsón megkapható akár 170 ft-ért a spárban veszem kilóját az még elmegy.
de akik itt válaszolnak nem mindegyik ért ám a testépítéshez, méregetnek meg nyavajognak a tejcukor meg tejzsír miatt ami annyira elenyésző ezekben a bolti tejekben, hogy tulajdonképpen az a kevés kazein elégséges. a túró az viszont jobb megoldás, de én utálom :) tehát ha te szereted meg bírod enni akkor inkább túró, árban nem rosszabb mint a tej kb 200 ft az is. vagy 250. lehetőleg zsírszegény túró legyen, de a félzsíros is jó ha nem szálkásítani akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!