Ajánlanátok jó minőségű fehérjét amitől nem pattogok ki?
Jumbo nehezen hízó, vékony, vézna testalkatúaknak való tömegnövelő magas szénhidrát tartalommal...
Volumass 35 könnyen elhízó, zsírosodó, hájas testalkatúaknak való tömegnövelő magas fehérje tartalommal, de ebben is van szénhidrát (nem kevés), tehát ettől is lehet hízni és zsírba megy ha nem jól űzöd....
Az eredeti kérdésedre vissza térve TÉNY: Hogy a legjobb fehérje a Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional (piros doboz)
Az egyik, másik hozzászólásból nem tudtam Én sem eldönteni hogy a Scitec 100% Whey ről van szó, vagy az MHN Sport 100% Whey Pro-ról van szó.... Az MHN Sport termékek sem rosszak, nincs tele rakva adalékokkal, pl. habosodás gátló szer, oldódást segítő, sok édesítő stb... Az MHN Sport előnye, más szemszögből nézve a hátránya is. :) Megoszlanak a vélemények!
MHN Sport 100% Whey Pro-ról van szó abból csúszott egy 3 kg s kiszerelés.
A Jumbo a leírtak alapján nekem megfelelő lenne a kérdés hogy a fentebb írt panaszok felmerülnének-e.
Ha az MHN Sport terméktől lettél pattanásos, akkor Scitec Jumbo szinte biztos hogy jobb lenne neked ha vékony testalkatú vagy, és több az esély rá hogy nem lennél pattanásos a Scitec terméktől...
Én személyes véleményem szerint a legjobb a piacon a scitec, még a méreg drága peak-nál is jobb, de ez az én véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!