Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Olcsó, de jobb minőségű...

Olcsó, de jobb minőségű fehérjét ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Először power proteinre gondoltam, dehát az mégiscsak (valószínűleg) 90% szója, arról meg állandóan azt olvasom, hogy szójafehérjével csak adok egy pofont a szarnak, mert rossz az aminosavprofilja.

A promixről mi a véleményetek? Az is kevert, de hát csak scitec... Vagy valami tapasztalat valami másikkal? Tejsavófehérjére nemigazán van pénzem :S

2012. szept. 8. 16:24
 1/5 anonim válasza:
ha szedsz valamit akkor ne sajnál drá + azt a pár ezret.. mert én szedtem ilyen *olcsó proteint de semmmi értelme, 3 fajtát is próbáltam.. inkább gyüjts még rá.. ne b*zd szét magad :)
2012. szept. 8. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Power Protein tényleg nem a legjobb, a Promix-nak is viszonylag magas szójatartalma lehet, hiába Scitec. Kevert fehérje, tehát nem tejsavót fogsz sajnos kapni ennyi pénzért.

Vannak jó tejsavók különben, VPX Syngexet ajánlom, az most nagyon jó ár/érték arányban van, Nitro Pure Whey Gold, vagy a Whey Core 100-as is jó a Nutrendtől.

Ezek tejsavók, jobb a hasznosulásuk. Ha nagyon kevertet akarsz, akkor inkább legyen Power Pro.

2012. szept. 8. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:

A Scitecnek ez a proteinje is jó nagy adag olcsó szója. Ha puffadni akarsz, és sokat fingani?!?!

Stillmass complex protein 2kg 9.900Ft 82%-os protein nincs hozzá adott cukor nincs, szója nincs benne.

Myprotein tiszta whey, hozzáadott olcsó cukor nincs, szója nincs benne.

2012. szept. 8. 20:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Régebben ettem a power proteint (csak 1 kilót) de attól semmiféle bajom nem volt, nem fingadoztam, nem puffadtam :D

Egyébként ez a myprotein jól hangzik, teszek egy próbát, jó pont hogy van ízesítetlen :)

2012. szept. 11. 22:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy kis olvasnivaló a szójáról:

[link]

[link]

2012. szept. 12. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!