Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futáshoz melyik jobb, vékonyta...

Futáshoz melyik jobb, vékonytalpú cipő, vagy vastagtalpú? Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 01:31
1 2
 1/12 bánomisén ***** válasza:

Attól függ, hogy hol akarsz futni és mennyire vastag talpú az a cipő. Emeletes talpúban nem lehet futni.

Ha utcán, parkban futkározol, akkor inkább vastagabb talpút húzz, mert bármikor ráléphetsz bármire, kavicsra, üvegre, stb. és az kellemetlen tud lenni. Ha futópályán, akkor jó a vékonytalpú is, a futócipők is vékonytalpúak.

2012. febr. 21. 05:54
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
nem vékony vagy vastag talp kérdése, hanem hogy futásra lett kifejlesztve vagy sem, a futócipőknek nem mondanám, hogy vékony a talpuk
2012. febr. 21. 06:25
 3/12 bánomisén ***** válasza:
G'sback, hidd el, vékony. Évekig futottam futócipőben, atlétaként, a tapasztalat mondatja velem.
2012. febr. 21. 06:26
 4/12 anonim ***** válasza:
vékony az a torna dorgó, holdjáróhoz képest vékony a futócipő talpa az igaz
2012. febr. 21. 06:39
 5/12 bánomisén ***** válasza:
Várj, G'sback, én a szöges futócipőről beszélek, nem edzőcipőről. Te is? Csak hogy egyeztessünk :-)
2012. febr. 21. 06:50
 6/12 anonim ***** válasza:
én edzőcipőről, a kérdező tuti nem szögescipős edzést akar futni, szöges persze hogy vékony, mivel nem is használod a talpát nagyon
2012. febr. 21. 07:06
 7/12 anonim ***** válasza:
tereptől függ, hogy főleg milyen felületen fogsz futni. sok féle cipő van kimondottan egyes felületekre. pl egy aszfaltra tervezett futó cipő teljesen más mint egy terepfutó. de ha webshopokat is nézel, pl mondjuk decathlon, akkor ott is tudsz a futócipőknél eszerint válogatni. én pl terepfutó vagyok, hát aszfaltfutó cipőben nem állnék neki az biztos
2012. febr. 21. 08:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a viszonylag vastag talpú, masszív, de kellően rugalmas cipő a jobb minden terepen. Én 10 éve futok főleg terepen, de időnként kényszerűségből aszfalton is, és ez vált be. Ilyen cipő tartja jobban a lábat, és védi a talpat az ütődésektől.
2012. febr. 21. 08:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem gleccsereken akarok futkosni,csak aszfalton,néha salakon
2012. febr. 21. 10:47
 10/12 bánomisén ***** válasza:
Akkor válassz egy normális talpú edzőcipőt, amiben nem érzed meg, ha kavicsra lépsz és kényelmes, tartja rendesen a lábadat.
2012. febr. 21. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!