Otthoni fekvőtámaszokkal megfelelő étrend mellett lehet fogyni?
Egy közepes testalkatú, talán kicsit vékony srácnak, akinek a hasa kicsit nagyobb, az le tud fogyni otthon végzett fekvőtámaszokkal megfelelő étrend mellett?
Tehát nem sok kg-ot kéne ledobni, csak pár kilót.
Fekvőtámasszal nagyon jól le tudsz fogyni és iszonyatosan le tudod szálkásítani magad.
A haverom sokat nyomott és úgy nézett ki tőle mint egy tornász.
Persze itt most nem napi 5-ször 10 fekvőtámaszról beszélek hanem rendes mennyiségről.
Ne féltsed magad hanem nyomd minden nap minimum 10 sorozatban és csinálj mindig egyre többet és többet.
Igazi jó alakot formál, leszálkásít és nagyon erős leszel tőle.
Nem értek egyet veled Wash
A kérdező nyilvánvalóan a felsőtestéből akar fogyni mivel a hasát említi.
A fekvőtámasz a bicepsz kivételével minden izomcsoportot keményen megdolgoztat a felsőtesten és kiválóan alkalmas a fogyásra és szálkásításra.
A szervezet nagyon jól tudja hogy a gyakorlat során a saját testsúly az ellenállás ezért azt minél jobban igyekszik lepucolni a felesleges túlsúlytól.
Lehet hogy a kérdező nem is tudja mennyire bele trafált a jó megoldásba.
A fekvőtámasz az egyik legkiválóbb gyakorlat a fogyást illetően.
Jaj, nem...
Nincs helyi zsírégetés, nincs olyan, hogy én csak innen vagy onnan akarok fogyni. Nem tudsz hatással lenni a zsírleadás helyére. A másik meg, hogy az izommunka nincs hatással az izom felett levő zsírra.
Végülis csak naponta háromszor mondjuk el ezeket az alapdolgokat...
jaaa.....igen....a tapasztalat nélküli gyúrós felfogás
Én viszont fekvőtámasszal és húzódzkodással fogytam le 103 kg-ról 78-ra
és főleg fekvőtámasszal mert azt könnyebb csinálni
tehát nincs helyi zsírégetés akkor ha nyomom a fekvőtámaszt és minden izomcsoportra megy a felsőtesten akkor csak a lábamból és a seggemből fogok fogyni ugye ?? :-D
de nem csodálkozom, tapasztalat nélkül csak azokat a tévedéseket tudod ismételgetni amik a köztudatban is vannak
ha ezek működnének nem lenne kövér ember
de talán direkt vezetik félre az embereket, így talán könnyebb eladni a mindenféle táplálékkiegészítőket.
egy dologra mérget vehetsz: ha szerinted fekvőtámasszal nem lehet lefogyni akkor minden tudásoddal kitörölheted a segged
Tehát akkor te tudod hogy én mitől fogytam le vagy mitől nem.
Nagyon érdekes.
Ne keverjél össze saját magaddal :-D
Az én szervezetem az én tapasztalatom és én tudom jól mi zajlik a szervezetben a fekvőtámasz hatására.
Az viszont tisztán látszik hogy te csak az elméleti rizsát szajkózod miközben a leghalványabb tapasztalatod sincsen a dologról.
Egyébként a testzsír aránya és a bevitt kalória között nem sok összefüggés van. De hát neked muszáj ezt mondanod mert valaki ezt tanította neked mivel saját tapasztalatod nincsen.
A testzsír aránya attól függ hogy a szervezeted mennyit használ fel az adott étel elfogyasztásából és azt pedig a szervezeted fogja eldönteni az alapján hogy milyen testmozgást végzel.
Viszont nagyon rövid idő alatt nagyon sok tartalmatlan rizsát tudtál írni úgyhogy ehhez azért minden elismerésem :-D
de jót nevettem :-))))
tehát akkor jön a felmentő sereg ???
he he he :-DDD
remélem ők okosabbak mint te :-D
ha már ész érveket nem sikerül felmutatnod akkor jössz azzal hogy hátha megmentenek :-DD
szükséged is van rá mert amiket eddig írtál az ugyanaz az általános marhaság amit az emberekkel próbálnak elhitetni
észre vette már bárki is hogy kalória csökkentéssel nem lehet tartósan lefogyni ?
egy ideig kínlódsz vele, fogysz 10 dekát aztán 3 kilot hízol vissza
hol itt a fogyás ?
ha csak ennyit tudsz felmutatni akkor te pontosan az az ember vagy aki miatt ennyi elhízott ember él manapság
és én tényekről beszélek nem arról süketelek hogy ki mehet szavazni és ki nem
Te már eleve azzal kezdted hogy fekvőtámasszal nem lehet lefogyni.
Én pedig rá kontráztam hogy fekvőtámasszal tökéletesen lehet fogyni, ezek után választásod sincsen csak hogy a másik hozzá nem értő mellé állj.
Egyébként a kérdező nem tett fel olyan kérdést hogy: kinek van igaza ? :-D
A másik hogy egyetlen épkézláb logikus érvet sem hoztál fel semmilyen dolog mellett ezért nyilvánvaló hogy te is abba a táborba tartozol aki még mindig azt hiszi hogy kalória megvonással le lehet fogyni.
Természetesen mint ahogy azt már említettem ez nem működik, mi sem bizonyítja ezt jobban mint a sok kövér ember.
A legjobb viszont az lenne ha a kérdező elkezdene fekvőtámaszozni mert akkor ő is be tudja bizonyítani saját magának hogy a fekvőtámasz az egyik legkiválóbb gyakorlat a fogyást illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!