Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen vélemény van a kávéról...

Milyen vélemény van a kávéról a testépítésben?

Figyelt kérdés
Én régen nem csináltam, de újabban ha pl megjövök suliból, iszok egy kicsi (kotyogós) kávét, és 1 óra múlva elmegyek kb edzeni, akkor sokkal több erőt, motiváltságot, és kitartást na meg kedvet érzek. De nem tudom, hogy ez helyes-e. Ki hogy van ezzel?

2014. márc. 12. 22:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

a cukor emg a tej nem "hátráltat", ez is csak rizsázás. ha valaki nem ért hozzá, inkább ne okoskodjon.

Ezt mire írtad? eddig mindenki azt mondta, hogy a tej meg a cukor rossz..

2014. márc. 14. 13:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell cukros tejeskávét inni. Lehet vízzel és édesítővel.
2014. márc. 14. 16:18
 13/20 anonim ***** válasza:

a cukor meg a tej ROSSZ, nem "hátráltat". főleg, ha laktózérzékeny is vagy.

az édesítőszer meg ugyanúgy veszélyes és egészségtelen.

2014. márc. 15. 09:16
 14/20 A kérdező kommentje:
ezt a veszélyes marhaságot szerintem hagyjuk, minden veszélyes ma már, az egész testépítés. "Azt raknak ezekbe a xarokba amit akarnak..." meg "csak tönkreteszed az izületeid" de nem is kell olyan messzire menni, elég pl Pestre gondolni, ahol annyi szmog van, hogy egy ősember 20 perc után felfordulna...Az ózon is kilyukadni látszik, szóval ja :)
2014. márc. 15. 12:43
 15/20 anonim ***** válasza:

Ezaz... Már a kérdésedre sem válaszok jönnek :D

Ha úgy érzed nagyon kell a kávé, akkor igyad nem lesz tőle bajod.

2014. márc. 15. 12:47
 16/20 anonim ***** válasza:
A csapvíz károsabb, mint a kávé. A boltban kapható élelmiszerek zöme károsabb, mint a kávé. A stressz károsabb, mint a kávé. Soroljam? Akárhova nyúlsz, minden károsabb, mint a kávé.
2014. márc. 15. 13:04
 17/20 anonim ***** válasza:
31%

felőlem igyál kávét, ciánt, vagy fejeld meg a járó láncfűrészt, elvégre szerinted egyre megy.

csapvízblablán jót mosolyogtam, gondolom te palackozott ásványvízzel főzöd a kávét amit közvetlenül a termelőtől veszel.

léptem erről a trolltanyáról

2014. márc. 15. 21:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Lehet mosolyogni, de attól a tény tény marad. Csak egy megmolyogtató, mégis siralmas példa az újságból. Úgy 6-7 éve történt, Bár községben az ÁNTSZ bezáratta az óvódai strandot, mert a vizet nem találta alkalmasnak a fürdésre. Azt a löttyöt, ami a csapból folyt ivóvíz gyanánt.

Utána lehet nézni: minden vizünk nitrites, nitráátos, ciános, stb. A klórról nem is beszélve.

2014. márc. 16. 07:05
 19/20 anonim ***** válasza:

"A csapvíz károsabb, mint a kávé."

Gondolom, úgy érted, hogy a csapvízből készített kávé a kávétól válik egészségesebbé, mint maga az egyik összetevője. ;)

2014. márc. 17. 10:38
 20/20 anonim válasza:
Tágítja az eret és sok jótékony hatása van érdemes utána olvasni,igyad csak nyugodtan,de csak mértékkel!
2017. jún. 7. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!