Hogy csináljam?
Csináltam magamnak egy listát amire a gyakorlatokat felirtam, 8 db gyakorlatot felirtam, ha mind nap megcisnálok ebből 2 akkor ugye 4 napos lesz az edzésem.
1 nap: fekvtámasz, oldalemelés. Ha ezt megcsinálnom az első nap akkor megmozgat xy izmokat, de mire végigérek a 4 nap szóval a 4. el végzek és ujra kezdem a 4 napost addigra nem gyengülnek le a azok az xy izomk amiket az első nap végrehajtottam?
Remélem éritek, hogy mire lennék kiváncsi! :)
Hát ez nem edzés :D Egy nap 2 gyakorlatot akarsz csinálni? Első nap egy gyakorlat vállra (oldalemelés) egyet meg hátra/mellre/tricepszre (attól függ hogy csinálod a fekvőt)? Be se melegedsz és már végeztél... ez így hülyeség!
Arról nem beszélve hogy első nap csinálod a fekvőket (hátra) aztán következő nap meg kihúzod a kalapból (vagy nemtudom hogy lett összeállítva az edzés) a húzódzkodást ami megintcsak hátra megy és a regenerálodásnak annyi!
Remélem így már te is érzed/érted hogy így nemsok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!