Ha ilyeneket eszek, mellette csökkenhet a testzsír % -om és izmosodhatok kemény edzéssel?
pl:
puffasztott rizs, puffasztott búza szelet,corn flakes + zsírszegény tej, gabona pehely [natúr] semmi íze kb:D..., rizs csirkemell,
italnak: mentes víz, zsírszegény tej+fehérje, tea édesítőszerrel.
van ami nem jó ezekbe? és van olyan amit még hozzá rakhatok? akár zöldségek konkrétan meg bármi ami még jó lehet.
tonhalat néztem még,de kb 85g -os 450 ft ba kerül az ABCbe itt, szóval azt nem vettem egyelőre, de ha Lidl közelébe jutok és lesz olcsóbb, azt érdemes még vennni?
és persze a kiegészítők monohydrat , vitamin tabik, + fehérje.
Paleolit étrendtől fog csökkenni a testzsír meg a futástól.
A gabona lassan ölő méreg. Tudsz róla olvasni,h milyen károkat okoz.Tapasztalat.
a rizst, csirkemellet, és a vizet leszámítva amit írtál az egy borzalom.
persze fogyhatsz ha kalória minuszban vagy, és szedhetsz fel izomzatot ha kalória pluszban... de ha ilyen szemetet eszel azzal mindkettõt csak lassítod. a sok sok szénhidrát a gabonafélékben, a tejcukor stb, szinte lehetetlenné teszi a szálkásítást, de tömegnövelésnél is több zsír jön miattuk mint izom.
5. azt elmondtad h minden szar amit irtam,de konkrétan akkor írsz valamit amit javasolsz? vagy csak reggel délbe este rizst és csirkét egyek? aki pl. évekig formában akar maradni az semmi mást nem eszik csak a csirkemellet
mázsaszámra?
köszönöm a válaszokat amúgy, nézelődök még meg megnézem ezt a kapszulát mert annyi helyen írják
fõ szénhidrát források:
rizs, zab, köles, hajdina, tk kenyér, tk liszt, tk tészta, stb
fõ fehérjeforrások:
sovány húsok, hüvelyesek, halak
fõ zsírforrások
halolaj, olajos magvak,
+ tömegnövelèsnél mehetnek gyümölcsök is, de szálkásításnál a cukor miatt inkább csak zöldségek, de azok mehetnek minden mennyiségben mert az emésztésük szinte felemészt annyi energiát amennyit tartalmaznak, de a rostokra mindenkép szükség van.
Nem vagyok híve a paleonak, de testépítèsben is általánosan megegyezett dolog, hogy a finomított élelmiszerek vacakok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!