Egy nőnél milyen testzsír % az ahol már tónusos a has? Illetve ki ilyen gyakorlatot ajánlana?
Figyelt kérdés
Igen tudom hogy diéta kérdése de mégis a súlyzót ajánljátok haspréshez?Nem sok zsír van a hasamon viszon t szerintem semmi izom sincs alatta..2014. febr. 9. 15:37
2/11 A kérdező kommentje:
hát ez nagyon szomorú ...biztos?az még egészséges egy nőnél?
2014. febr. 9. 16:11
3/11 anonim válasza:
Nem. 15-20 között már szépen látszik.
4/11 A kérdező kommentje:
azért ez már barátibban hangzik
2014. febr. 9. 16:25
5/11 anonim válasza:
15 felett BIZTOS nem.
10 környékén látszik.
Nem egészségtelen-miért lenne a zsír egészséges?-de fenntartani nehéz.
6/11 anonim válasza:
Szerintem az utolsó elfelejti, hogy a nők és a férfiak testzsír%-a egészen más.
8/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom h 13%on kb nincs menses.
2014. febr. 9. 17:05
9/11 Dogmatix91 válasza:
Így igaz. Alacsony testzsír mellett, nem hoz csokit a mikulás. 15-20% között szerintem teljesen korrekt.
10/11 anonim válasza:
Meg biztos van egy egyéni faktor is a dologban, avagy mennyire vagy "hasra hízós" fajta. Amúgy a tzs% számértéke igazából tökmindegy, kezdd el, aztán majd csak lesz valami.
Ha nincs elég izom a hasadon, akkor hiába diétázol le, nem lesz belőle szép has. Előbb izom fel, aztán zsír le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!