Körülbelül mennyi a testzsír százalékom, illetve pár kérdés? (kép)
Erre a százalékos dologra Én is kíváncsi vagyok ugyanis nekem is ilyen alkatom van, annyit mondhatok hogy ektomorf mindkettőnk teste, ugyanis én vagyok 177cm-hez 56kg, ami elég vékonynak számít
Én kevésnek találom a sima testsúlyos edzést, ezektől maximum először formálódni fogunk, de tömeget növelni szélesedni, időigényesebb. Legalább kéne egy pár súlyzó, és azzal lehet együtt dolgozni
Önmagában a kaja fél siker, étrend kiegészítőt is kellene majd használnod, én is vettem fehérjét és dextrózt.
21/F
Fehérje, gyors ch van itthon. Azért a húzódzkodást, tolódzkodást, stb. lehet elég keményen csinálni. Ott azért 80kg-al dolgozok és ahogy nő a tömeg úgy a terhelés is. Később plusz súly nyakba... Ha nyárig összehozok kicsit vállalhatóbb fizikumot akkor lehet, hogy lenézek a street workout parkba.
Ááááá, nincs ez 20. 15 maximum. Alkat: ekto, enyhe mezo vonásokkal.
30%-nál már férfiaknál szerintem akárki akárhol tart, inkább le kell állni a tömegeléssel (vagy el sem kezdeni) és szálkásítani. Persze figyelni kell, hogy lehetőleg ne is hagyjuk a testzsírunkat idáig felmenni.
Jó alak összehozása pedig néhány év munkája. Fél év alatt már látszani fog, de komoly eredmény ennél több időt igényel.
Kajálás és életmód együttes függvénye, hogy eléred-e. Természetesen nem egy hét alatt. Ha úgy látod, hogy nagyon zsírosodsz, akkor visszaveszel a ch-ból, a félrekajálásból.
Google-be: testzsírszázalék, vagy body fat percentage.
13-15%-ra saccolom.
De ne az legyen már a célod, hogy a testzsírszázalékodat tornázd minél feljebb :-D
Nem ismerjük a genetikádat, lehet, hogy az edzés mellett soha nem érnéd el a 30%-ot. De amúgy is az már nagyon sok.
Nekem 16% és már kicsit kövérnek érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!